Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva 3-9 mai 2021. Fecioarele întâlnesc oameni noi, Taurii sunt creativi

Horoscop Minerva 3-9 mai 2021. Fecioarele întâlnesc oameni noi, Taurii sunt creativi

Horoscop Minerva 3-9 mai 2021. Începe o lună nouă plină de oportunități. Gemenii nu mai au motivație, iar Fecioarele întâlnesc persoane noi.

Horoscop Minerva 3-9 mai 2021. Fecioarele întâlnesc oameni noi, Taurii sunt creativi
de Georgiana Adam    |    03 Mai 2021   •   10:04

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Berbec

Clar că ai încredere în acțiunile tale! Nu simți frică sau îndoială în timp ce te ocupi de ele. Această nouă atmosferă este probabil produsul angajamentului reînnoit. Recompensează-te pentru realizările tale, cu toate mijloacele. Ar trebui să aștepți câteva zile înainte de a lansa să sărbătorești totuși. 

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Taur

Este momentul să fii creativ în viața ta și să nu-ți mai fie teamă că nu ai talent. Cine poate defini talentul? În departamentul romantism, dragostea vieții tale ar putea fi chiar în fața ta. Încearcă să îți ridici ochii din cărți și privește în jur. Perechea perfectă ar putea fi oricare persoana din viața ta de zi cu zi. Trebuie doar să o vezi.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Gemeni

S-ar putea să fii cam indecis în privința direcției profesionale. Motivația ta a dispărut fără avertisment. Ce s-a întâmplat? Este posibil să fie nevoie să te implici în proiecte care au o rezonanță universală. Proiectele cu un domeniu restrâns care privesc doar interesele tale nu îți mai atrag atenția.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Rac

O activitate de grup ar putea implica o serie de oameni, inclusiv câțiva prieteni apropiați, care împărtășesc interesele tale intelectuale, filosofice sau spirituale. Cineva care te atrage ar putea alege să participe la această ocazie, alături de tine. Conversația va fi atât de stimulantă încât vei începe să visezi cu ochii deschiși. Pleacă repede acasă dacă se poate. Vei dori să-ți limpezești gândurile, astfel încât să poți dormi.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Leu

Săptămâna aceasta ai putea fi în atenția publicului împreună cu niște prieteni apropiați și poate un/o partener/ă de suflet. Posibil să ții un discurs, să conduci un grup de discuții sau să fii în centrul atenției la o petrecere. Probabil că îi vei ține pe cei din jurul tău cu urechile pâlnie, cum se spune, datorită capacității tale oratorice care sunt foarte mari. Bucură-te de atenție și promite că dai înapoi ceea ce primești.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Fecioară

O persoană nouă și interesantă, posibil cineva dintr-un loc îndepărtat, ar putea intra în viața ta săptămâna aceasta. Ați putea petrece ore întregi vorbind. Conversația te poate face conștient de noi domenii de interes pe care le consideri fascinante. Dacă urmărești sau nu această atracție depinde de tine, dar cel puțin te vei simți bine! Dacă te-ai ocupat de unele probleme private, este timpul să te exprimi. Vindecarea ar putea veni dacă ai cere ajutor sau a-i trata problemele emoționale din punct de vedere logic. Găsești modalități sănătoase de a-ți exprima nevoile.

Continuarea pe huff.ro.

×
Subiecte în articol: Minerva Horoscop
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close