Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie. Surprize la începutul lunii iunie! Taurii trebuie să fie mai modești, iar Racii să se autodisciplineze

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie. Surprize la începutul lunii iunie! Taurii trebuie să fie mai modești, iar Racii să se autodisciplineze

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie 2021. Minerva previne zodiile în legătură cu evenimentele astrologice din săptămâna următoare și ce trebuie să știe fiecare nativ!

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie. Surprize la începutul lunii iunie! Taurii trebuie să fie mai modești, iar Racii să se autodisciplineze
de Georgiana Adam    |    31 Mai 2021   •   10:25

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie BERBEC

Dacă va trebui sau nu, să faci o cheltuială specifică, poți provoca o anumită tensiune între tine și un coleg de la birou. S-ar putea să crezi proiectul nu este fezabil acum, în timp ce colegul tău este decis să meargă pe acesta. Nu încerca să ajungi la un acord în această privință. Niciunul dintre voi nu va ceda. Așteptă câteva zile până când sunteți amândoi puțin mai calmi.

Trigonul Soare – Pluto sugerează că este un moment minunat pentru a începe să investești în tine și în obiectivele tale de carieră. Ar putea duce la mai mulți bani pe termen lung.

Soarele tranzitează sectorul comunicării și al gândirii, permițându-ți să îți exprimi cu ușurință gândurile și opiniile. Este un moment ideal pentru conversații pline de pasiune, despre călătorii pe distanțe scurte și pentru a vedea lucrurile dintr-o perspectivă diferită. Fii atent la ceea ce spui.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie TAUR

Cea mai bună parte a aspectelor de săptămâna aceasta este că poți să te împaci cu prietenii pentru greșelile de comunicare din trecut! Începi săptămâna cu o descoperire despre tine când Soarele din Gemeni continuă trigonul cu Pluto din Capricorn. Vei înțelege mai bine cine ești, alergând să rezolvi problemele altora sau prin călătorii sau studii superioare, precum și prin reconectarea la rădăcinile culturale ale failiei tale. Reflectează la ce afli și învață.

Faci o impresie bună atunci când trigonul dintre Venus din Gemeni și Saturn din Vărsător transformă ziua de miercuri într-o zi excelentă pentru networking. Fii fermecător, dar modest. Orice laudă i-ar putea irita pe unii. Repet, rămâi modest.

Soarele este în Gemeni, în sectorul valorii de sine. Ar putea urma câteva săptămâni deranjante pentru tine, deoarece s-ar putea să te lupți cu respectul de sine și cu nesiguranța cu privire la resursele personale. Gemenii te poate ajuta să fii mai flexibil dacă există câteva probleme cu finanțele tale. Spune doar nu, calm și nu te atinge carduri.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie GEMENI

Săptămâna aceasta s-ar putea să primești intuitiv câteva semnale incomode de la unul sau mai mulți prieteni. Poate că cineva nu se simte bine, dar a ieșit totuși să joace. Simțind tensiunea în ceilalți te-ar putea salva oarecum de durere, deoarece oamenii pot fi stresați și probabil să nu dea nimic din ace aștepți. Cel mai bine este să te concentrezi asupra activităților pe care e poți face singur.

Este o săptămână bună pentru tine. În primul rând, Venus care face trigon cu Saturn, încurajându-ți inima să pornească într-o aventură. Acest aspect te poate ajuta să descoperi noi pasiuni sau să afli mai multe despre oamenii pe care îi iubești. Joacă-te în stilul tău personal și învață să te și distrezi!

Sezonul tău este în plimă desfășurare. Următoarele patru săptămâni sunt un moment excelent pentru a cunoaște oameni noi, pentru a împărtăși idei și a fi acolo.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie RAC

Nu ești un avocat atât de bun încât să poți lucra constrâns. Așa că, săptămâna aceasta va fi bine să iei lucrurile așa cum sunt. Sper să înțelegi sensul unei astfel de săptămâni. Ar fi minunat dacă ai învăța cum să accepți paradoxul pe care îl descoperi. Cea mai mare libertate vine din autodisciplină. Dacă poți face acest lucru, vei fi fericit!

Munca în echipă face ca visul să funcționeze atunci când Soarele și Pluto sunt încă în trigon, și fac un moment minunată să lucrezi cu prietenii la un proiect sau afacere sau pentru o cauză comună.

Soarele din Gemeni își aruncă lumina asupra unu sector mai intim, cel al confidențelor și a abilităților psihice. În timp ce toată lumea pare să pătrundă în centrul atenției, vei face un pas înapoi pentru a te concentra asupra propriilor nevoi. Păstrează-te pentru tine fără a te rupe de restul lumii.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie LEU

Abandonează ideea că nu ai la dispoziție cadouri sau mijloace de a te menaja. Dovada este în felul în care ai grijă de corpul tău. Ești atent la problemele minore de sănătate? Întrebarea este legitimă. Privește ce ți se întâmplă în același mod în care îți privești corpul.

Dacă vrei să obții mai multe în carieră, va trebui să îți îmbunătățești reputația și imaginea publică. Îți dă o mână de ajutor trigonul dintre Soare și Pluto. Înseamnă că va trebui să te așezi și să te apuci de fapt, de treabă. Poți face o impresie bună și poți obține mai mult atunci când practici un soi de autodisciplină.

Soarele este în sectorul viitorului și a prietenilor. Un moment excelent pentru a socializa, a-ți face noi prieteni, a avea grijă de alții și a-ți manifesta visele.

Continuarea, pe Huff.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Minerva
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close