Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămânal Minerva 4 - 10 aprilie 2022. Taurii se concentrează pe carieră, Peștii se gândesc la finanțe

Horoscop săptămânal Minerva 4 - 10 aprilie 2022. Taurii se concentrează pe carieră, Peștii se gândesc la finanțe

Horoscop săptămânal Minerva 4 - 10 aprilie 2022. Astrologul Minerva ne prezintă principalele previziuni astrale pentru săptămâna în curs.

Horoscop săptămânal Minerva 4 - 10 aprilie 2022. Taurii se concentrează pe carieră, Peștii se gândesc la finanțe
Sursa foto: 6TV
de Gabriel Dano    |    04 Apr 2022   •   17:10

O săptămână plină de energia schimbării şi oportunităţi pe măsură. Gemenii au parte de creativitate în sectorul financiar, Fecioarele au condiţii de transformare profundă, Săgetătorii culeg roadele eforturilor depuse. 

Horoscop Minerva 4 - 10 aprilie 2022 Berbec

Începi săptămâna alături de prieteni și construind relații mature atunci când Marte este în conjucție cu Saturn și vizează casa intimității și a lucrurilor personale. Deși poate fi dificil să faci sau să menții o relație, stabililirea unor limite serioase te poate ajuta să construiești legături mai puternice.

Horoscop Minerva 4 - 10 aprilie 2022 Taur

Începi săptămâna cu o relație profesională serioasă care să te ajute să-ți dezvolți relații de muncă solide, mai ales că Venus se pregătește să părăseasc Vărsătorul și sectorul carierei. Dacă vrei să obții ceva sau să ajungi la un statut social vezi pe vine cunoști.

Horoscop Minerva 4 - 10 aprilie Gemeni

După o lungă discuție cu un prieten s-ar putea să realizezi că te-ai înșelat în privința cuiva. Deși este o experiență umilitoare, fii persoana mai cumpătată și folosește-o ca pe o șansă de a învăța și de a crește spiritual. Este în regulă să recunoști că te înșeli.

Horoscop Minerva 4 - 10 aprilie Rac

Relațiile încep să se schimbe în această săptămână. Indiferent dacă vă mutați împreună, sunteți căsătoriți sau vă puneți banii în comun, nu uitați să stabiliți niște limite pentru a menține relația sănătoasă. Acțiunile mici în viața ta profesională pot duce la rezultate mari.

Horoscop Minerva 4 - 10 aprilie Leu

Începi bine săptămâna negociind contracte și făcând oferte. Dacă te-ai certat cu cineva, marți este o zi bună pentru a îngropa securea războiului și pentru a merge mai departe. Petreci ultimele zile ale săptămânii într-o adevărată aventură. Faci o călătorie care te încurajează să te distrezi în timp ce-ți exersezi cunoștințele și mintea.

Horoscop Minerva 4 - 10 aprilie Fecioară

A avea pe cineva care să te tragă la răspundere te va ajuta să fii mai productiv. Indiferent dacă ai un prieten cu care să mergi la sala de sport sau dacă ești dependend de telefon și încerci să scapi de această dependență, cere unui prieten să te ajute. Apoi mobilizează-te să faci unele schimbări în viața ta.

Horoscop Minerva 4 - 10 aprilie Balanță

La tine săptămâna începe într-o notă destul de lejeră, chiar dacă Marte este în conjuncție cu Saturn în sectorul iubirii și al creativității. Este un moment grozav pentru a vorbi de sentimentele tale partenerului într-un fel unic. Poate că ar fi timpul să fii serios cu cineva special.

Horoscop Minerva 4 - 10 aprilie Scorpion

Începi săptămâna dovedind că ești un adult serios în relațiile de familie. Va trebui să arați unora din familie că nu mai ești un copil, ceea ce ar putea duce la o anumită tensiune, dar trebuie să dovedești că ești demn de respectul lor. De asemenea, începi o serie de rutine noi, joi.

Horoscop Minerva 4 - 10 aprilie Săgetător

Dacă trebuie să ai o conversație serioasă, fă-o marți. E o zi grozavă pentru a stabili anumite limite în relațiile tale personale și profesionale, în timp ce stabilești ce este de făcut într-un mod care să nu rănească sentimentele nimănui. Dacă toată această seriozitate este conformă cu ceea ce-ți dorești, poți petrece restul săptămânii relaxându-te.

Horoscop Minerva 4 - 10 aprilie Capricorn

Prietenia și banii nu se amestecă - este o lecție pe care o vei învăța foarte repede. Stabilește limite ferme în ceea ce privește finanțele proprii, astfel încât să nu distrugi relații seriose. Dacă ești în căutarea unui apartament s-ar putea să ai noroc vineri. De asemenea, s-ar putea să găsești locul perfect pe care să-l numești al tău.

Horoscop Minerva 4 - 10 aprilie Vărsător

Săptămâna începe cu un serios semnal de trezire. Marte se apropie tot mai mult de Saturn în semnul tău și relațiile îți oferă o nouă perspectiva asupra modului în care să te comporți. S-ar putea să fii nevoit să te autoeduci pe măsură ce îți îmbunătățești manierele. Faci o mulțime de pași spre maturizare.

Horoscop Minerva 4 - 10 aprilie Pești

Săptămâna începe într-o notă liniștită, în timp ce reflectezi asupra relațiilor tale importante. Ești încurajat să ai înceredere în tine punând banii într-un cont de economii mai târziu, fie oferindu-ți un mic răsfăț Va trebui totuși să te ocupi serios de situația financiară și sâmbătă este un moment foarte bun să arunci un ochi asupra cheltuielilor și să găsești noi modalități prin care să câștigi bani în plus

Previziunile astrologului Minerva au fost făcute pentru pagina de Youtube 6TV.

×
Subiecte în articol: Minerva Horoscop
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close