Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva aprilie 2020 – Lună plină din Balanță marchează zodiile

Horoscop Minerva aprilie 2020 – Lună plină din Balanță marchează zodiile

Horoscop luna aprilie realizat de Astrologul Minerva. Citește mai jos previziunile astrale pentru luna aprilie 2020 pentru fiecare zodie.

Horoscop Minerva aprilie 2020 – Lună plină din Balanță marchează zodiile
01 Apr 2020   •   13:39

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Berbec

Saturn în sectorul carierei, din decembrie 2017, marchează o perioadă în care lucrezi din greu, îți construiești cariera și te stabilizezi. O situație profesională se încălzește în această lună, aducând oportunități majore.

Te-ai gândit la cea mai bună cale de a merge înainte, iar pe 8 aprilie, Luna plină are loc în Balanță, marcând sfârșitul unui ciclu al muncii, o șansă de a repara o prietenie și poate să întâlnești oportunități de vis.

Pe măsură ce îți clarifici viziunea, ambițiile pentru creșterea și misiunea sufletului, te împinge să faci un plan și pașii necesari. De asemenea, amintește-ți lecțiile din ultimii ani pe măsură ce accesezi o poziție profesională și îți asumi responsabilități mai mari.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Taur

Saturn a tranzitat Capricornul în ultimii doi ani și jumătate, purtându-te într-o călătorie fascinantă spre descoperirea unui scop. Indiferent dacă ai călătorit sau nu fizic, la un alt nivel, ai făcut o călătorie spirituală. Din experiență știi că nu este suficient să cunoști calea ci că trebuie să mergi pe ea. Uneori, angajamentul față de un adevărul superior poate părea inutil și fără speranță în lumea profană. 

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Gemeni.

Din decembrie 2017 Saturn a tranzitat Capricornul și Casa a 8-a evidențiind cele mai profunde legături, căsătorie, divorț, parteneriate financiare și sexuale, impozite, moarte și moșteniri. A trebuit să te descurci cu luptele pentru putere și cu dinamica puterii, care îți solicitau să sapi mai adânc în jurul valorii de angajament și să afli importanța limitelor. Acum este în Vărsător. Creativitat, motivație și călătorii.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Rac

Relațiile suferă o transformare puternică în această lună, trecând dincolo de punctul de întoarcere. În ultimii doi ani și jumătate, Saturn a trecut prin Casa a 7-a, sectorul relațional consolidând anumite conexiuni și închizând ușa altora. A trebuit să ai discernământ, să trasezi granițe în anumite momente, în timp ce ai fost nevoit să cobori garda în altele.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Leu

Responsabilitatea și autoritatea ta sunt calități apreciabile acum, făcând din aceasta o perioadă încurajatoare în ansamblu pentru abordarea celor cu o poziție mai înaltă decât ta, precum și pentru activități sociale pe care le poți desfășura de acasă. Ești cel mai carismatic și bine primit. Ești sociabil, iar succesul poate apărea prin calitățile manageriale bune sau cu o formă de talent artistic ori, indirect, prin intermediul partenerului de viață. Oamenii care te fac atent sunt cei care sunt la fel de competenți.

Continuarea AICI. 

×
Subiecte în articol: Minerva Horoscop
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close