Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP pentru săptămâna 14 – 20 octombrie 2019, cu Mariana Cojocaru. Berbecii au parte de mari probleme, Leii au probleme grave de sănătate

HOROSCOP pentru săptămâna 14 – 20 octombrie 2019, cu Mariana Cojocaru. Berbecii au parte de mari probleme, Leii au probleme grave de sănătate

HOROSCOP pentru săptămâna 14 – 20 octombrie 2019, cu Mariana Cojocaru. Berbecii au parte de mari probleme, Leii au probleme grave de sănătate
12 Oct 2019   •   11:24

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrelor pentru săptămâna 14 – 20 octombrie 2019.  

HOROSCOP BERBEC Știți ce înseamnă un debut de săptămâna ce are la bază numărut 13 raportat la astrograma perioadei? Necazuri ce trebuiesc soluționate. Dar cum Marte este în opoziție cu Luna(Marte în Balanță și Luna în Berbec) nu veți reuși să le soluționați singuri. De ce? Pentru că totul trebuie să vă raportez la astrograma personală. Vă poate afecta relația de suflet, sănătatea, cariera și câștigurile pe viitor.

HOROSCOP TAUR Venus a intrat în Scorpion și face opoziție gravă cu Uranus Retrograd din Taur. Știti ce ați fost în viețile anterioare? Că acolo văd rezolvările pentru viitor. Nu vă culcați pe-o ureche să vă amăgiți că acum vă este bine, să mă căutați apoi numai la necaz. De aceea am gândit și talismanele confecționate de mine pentru ajutor, protecție, sănătate, dragoste, câștiguri materiale(unii au chiar firme blocate).

HOROSCOP GEMENI Știți unde se poziționează la ora asta Mercur, patronul vostru? Într-o poziție mult prea delicată, că este în opoziție cu Uranus Retrograd. E liniștea dinaintea furtunii la voi și la Săgetători. Să vedeți ce uragan se va produce de anul viitor!... Acum trebuie să vă sfătuiesc cum puteți să vă salvați(raportat la astrograma personală), că atunci situația se agravează și va fi mai greu să vă ajut.

HOROSCOP RAC Cum karma este în Rac și Capricorn, cei mai mulți dintre voi puteți acumula pe karma negativă pentru moralitatea sau lipsa de moralitate din trecut și anul acesta. Știți ce important este să vă consiliez pentru a nu vă agăța tinichele karmice de coadă? Cum Luna, patroana voastră astrală face opoziție cu Marte pe zodii cardinale e musai să știți că am fost sunată de cineva să-mi confirme de talisman.

HOROSCOP. LEU Știți că anul trecut a fost unul foarte dificil? La cei mai mulți problemele continuă pentru că nu au înțeles ce ravagii face Axa Destinului de a fost conjunctă cu Malefica Lilith. Doar pe astrograma dumneavoastră karmică pot să descifrez aceste secrete. Deși credeți că aspectul a trecut, poate lăsa urmări grave pe sănătate, plan sentimental și relațional, relația cu cei mici, carieră,loc de muncă, câștiguri,ș.a.

Mai multe, pe Kfetele.

×
Subiecte în articol: Horoscop Mariana Cojocaru astrologie
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close