Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP pentru săptămâna 9-15 septembrie 2019, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii pun accentul pe carieră, Leii dau lovitura în privința banilor

HOROSCOP pentru săptămâna 9-15 septembrie 2019, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii pun accentul pe carieră, Leii dau lovitura în privința banilor

HOROSCOP pentru săptămâna 9-15 septembrie 2019, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii pun accentul pe carieră, Leii dau lovitura în privința banilor
08 Sep 2019   •   10:50

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat duminică, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 9-15 septembrie 2019.

HOROSCOP BERBEC - Încep săptămâna în forță și pot avea realizări în plan profesional. Munca și perfecționismul îi recomandă. E bine să țină cont de sfaturile prietenilor, până joi. De joi încolo efectul de Lună Plină își spune cuvântul, mai ales în relațiile profesionale.

HOROSCOP TAUR - O săptămână care începe cu multe diligențe. Acte importante, luni. Toată săptămâna au de rezolvat tot felul de mici soluții. Efectul de Lună Plină se simte de joi încolo, pe axa inimii, a sentimentelor.

HOROSCOP GEMENI - O săptămână care începe cu multe planete în zona familiei și acolo se pot regla lucruri. Luna Plină vizează tot căminul și familia. Sunt multe lucruri de rezolvat și de vindecat la nivel sufletesc și sunt șanse să se rezolve de joi încolo.

HOROSCOP RAC - Un accent pus pe discuții, pe parlamentări, fie conjugale, fie profesionale. Vineri și sâmbătă, Luna Plină poate să aducă niște concluzii, pe care tind să le tragă pe baza intuiției și a sufletului.

HOROSCOP LEU - Au multe planete în zona banilor, au nevoie de câștiguri din mai multe activități, pe care știu să le eficientizeze - le merge mintea brici.Luna Plină se fixează tpt pe zona bamilor și trebuie să fie atenți cum îi cheltuiesc. Ar putea pun dop unui por pe unde pierdeau bani.

HOROSCOP FECIOARĂ - O săptămână cu multe planete în semnul lor zodiacal. Sunt chemate și susținute astral, să aibă încredere în ele, voință, energie. Datorită acestui val astral ar putea avea niște mize foarte mari, cu niște schimbări care pot veni. Luna Plină le ajută să iasă la rampă.

HOROSCOP BALANȚĂ - Multe lucruri de rezolvat, lăsate din urmă. Ar putea fi un pic dificil să se ocupe de ele. În plus, o persoană cu probleme de sănătate ar putea solicita atenția lor. De joi vor resimți o pierdere de energie. De joi, sănătatea trece pe primul plan.

HOROSCOP SCORPION - Săptămâna la aduce mulți prieteni sau public, poate chiar noi cercuri de persoane în care pot intra și care pot fi utile. Luna Plină este fixată totuși în zona iubirii. Ceva ce iubesc cu toată inima, o persoană sau un proiect, poate avea de suferit dacă nu vor fi mai deschiși.

HOROSCOP SĂGETĂTOR  - Au multe planete în zona autorității sau a carierei. Pot rezolva multe lucruri dacă se implică, pot stabili chiar și direcția în viață acolo unde planetele aduc schimbări legate de carieră. De joi încolo, Luna Plină vizează și familia. Vine la suprafață un gol.

HOROSCOP CAPRICORN - Au parte de tot felul de discuții principiale legate de serviciu, mai mult morale decât strict profesionale. Cer claritate și de la șefi, dar și de la ei. Se gândesc și la bani și pot să-i facă într-un mod mai creativ, iar Luna Plină vorbește iarăși despre acte.

HOROSCOP VĂRSĂTOR - Sunt preocupați în acest timp de colaborări, pentru că succesul se bazează pe oamenii inteligenți cu care colaborează sau poate partenerul de viață are un succes și împărtășesc cumva din reușita acestuia. Alții sunt importanți pentru Vărsători în această săptămână. Luna Plină este fixată în zona banilor și nu au voie să cheltuiască inutil

HOROSCOP PEȘTI - Săptămâna nouă le aduce multe planete în zona imaginii publice, sunt foarte atenți la cum îi văd oamenii și sunt susținuți astral, pot face impresie bună. Pot lua o decizie de a-și educa lipsurile sau slăbiciunile.

Citește și: HOROSCOP. Trendul astral al săptămânii 9-15 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. O săptămână de rezolvare a lucrurilor și de perfecționare

×
Parteneri
Ce faci când expiră cardul de sănătate? Valabilitatea lui a fost prelungită în pandemie
x close