Antena 3 Horoscop Horoscop. Relațiile zodiile care se vor destrăma în această vară

Horoscop. Relațiile zodiile care se vor destrăma în această vară

28 Mai 2018   •   09:35
Horoscop. Relațiile zodiile care se vor destrăma în această vară

Berbec și Balanță

Deși este clar că există atracție între acești nativi, în vara 2018 vor decide să pună capăt relației. Berbecul este cel care ia mereu decizii în cadrul acestei relații și este mai ancorat în realitate. Balanța, pe de altă parte, preferă să se lase dusă de val și să își petreacă timpul liber în compania prietenilor. Această relație se va destrăma din cauza geloziei. Berbecul nu poate suporta faptul că perechea lui nu îi acordă atenția cuvenită.

Leu și Scorpion

Relația dintre Leu și Scorpion este una extrem de pasională, dar și bazată pe sentimente adevărate. Leul este mereu cel cu inițiativă în cadrul acestei relații. Din acest motiv, este posibil să apară multe discuții în contradictoriu. Scorpionul nu poate accepta faptul că trebuie să facă așa cum îi spune cel drag și că nu poate să aibă niciun cuvânt de spus. Deși scânteile s-au văzut doar în dormitor până acum, acestea vor începe să apară și în cadrul discuțiilor zilnice. Mândria este cea care îi va desparte pe cei doi nativi. Deoarece sunt caractere puternice, vor prefera să își apere orgoliul și să îl pună mai presus de iubire în vara 2018.

Sursa: diva.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close