Antena 3 CNN Horoscop Horoscop rune 12-18 octombrie 2020, cu Mihai Voropchievici. GEMENII câștigă pe toate planurile, BALANȚA are protecție divină

Horoscop rune 12-18 octombrie 2020, cu Mihai Voropchievici. GEMENII câștigă pe toate planurile, BALANȚA are protecție divină

Horoscop rune 12-18 octombrie 2020. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sâmbătă seara, la emisiunea ”Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, horoscopul runelor pentru săptămâna 12-18 octombrie 2020. Fecioarele primesc bani sau cadouri, iar Peștii intră într-o bătălie pe care o vor câștiga, din fericire pentru ei. Ne așteaptă o săptămână destul de bună mai pentru toate zodiile!

Horoscop rune 12-18 octombrie 2020, cu Mihai Voropchievici. GEMENII câștigă pe toate planurile, BALANȚA are protecție divină
de Georgiana Adam    |    10 Oct 2020   •   20:10

BERBEC

Primesc o veste mai puțin plăcută. Aveți grijă cum reacționați că sunteți pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Puteți să deranjați prin vorbe, atitudine și fapte. Luați-vă măsurile de precauție și încercați să nu îndreptați coarnele pe spatele altuia. 

TAUR

Rămâne în așteptarea unei schimbări foarte importante. Superstiția spune că vine Făt Frumos așa că nu vă culcați odată cu găinile și mai încercați să faceți din zi noapte și din noapte zi, altfel cum să vină dragostea dacă stați ascunși? 

GEMENI

Au câștigat în săptămâna următoare pe toate planurile. 

RAC

Are o săptămână de dragoste, ceva nou, fierbinte, o dragoste nouă, pasională. Pentru cei căsătoriți se trezesc instinctele, chiar dacă e toamnă.

LEU

Pregătiți de scandal. Trebuie să își mobilizeze forțele să susțină o bătălie mai furtunoasă. Dar vor câștiga.

FECIOARĂ

Își dorește vești bune și chiar va primi! Va primi un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă, exact ce își doresc ele.

BALANȚA

Are o săptămână de protecție divină. Așa că puteți face toate prostioarele, dar nu la exagerare, protecția divină vă ajută să lămuriți lucruri de care vă era teamă să acționați. 

SCORPION

I se oferă un adevăr foarte important. Fiți pregătiți să îl acceptați. 

SĂGETĂTOR

Schimbați tactica! Ați fost buni și blânzi, puneți mâna pe arc și mai trageți la țintă. Dacă ați fost prea agresivi mai îmblânziți-vă.

CAPRICORN

Nu forțați mâna norocului că toate lucrurile benefice vor veni la voi numai cu condiția să aveți răbdare și să nu grăbiți mersul lucrurilor.

VĂRSĂTORUL

Se prevede o săptămână cu fertilitate și belșug și cu împlinirea tuturor visurilor.

PEȘTI

Vor susține o mică bătălie în săptămâna următoare. Nu vă îngrijorați pentru că veți câștiga în mod sigur. 

Horoscop rune 12-18 octombrie 2020, cu Mihai Voropchievici

×
Subiecte în articol: rune Mihai Voropchievici
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close