Antena 3 CNN Horoscop Horoscop rune 27 iulie - 2 august 2020, cu Mihai Voropchievici. Racii au parte de câștiguri, Vărsătorii trebuie să fie prudenți

Horoscop rune 27 iulie - 2 august 2020, cu Mihai Voropchievici. Racii au parte de câștiguri, Vărsătorii trebuie să fie prudenți

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit horoscopul runelor pentru săptămâna 27 iulie - 2 august 2020, în cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse”, de la Antena3. Potrivit numerologului, ne așteaptă o săptămână dificilă, în care Racii au parte de câștiguri, iar Vărsătorii trebuie să fie prudenți.

Horoscop rune 27 iulie - 2 august 2020, cu Mihai Voropchievici. Racii au parte de câștiguri, Vărsătorii trebuie să fie prudenți
de Cristina Tudorache    |    25 Iul 2020   •   20:37

Săptămâna 27 iulie - 2 august 2020 o să fie una dificilă, cu multe avertismente pentru zodii. Mihai Voropchievici recomandă să avem încredere în sine pentru că vor veni și vremuri mai bune.

Horoscop rune 27 iulie - 2 august 2020, cu Mihai Voropchievici. Racii au parte de câștiguri, Vărsătorii trebuie să fie prudenți 

Berbec. Acești nativi sunt protejați de forța divină săptămâna aceasta. Forțele malefice nu îți pot face niciun rău și nu ai motive de îngrijorare.

Taur. Nativii din Taur trebuie să se pregătească pentru o sumedenie de schimbări benefice, pe mai multe planuri, iar toate vor avea loc săptămâna aceasta.

Gemeni. Nativii din Gemeni sunt în centrul atenției celor dragi și primesc cadouri.

Rac. După o perioadă dificilă pentru nativii din Rac, acum aceștia au parte de câștiguri pe toate planurile.

Leu. Acești nativi sunt sfătuiți să se relaxeze și să înceteze cu îngrijorările cu privire la sănătatea celor din jur. Este cazul să se odihnească pentru că este nevoie de ei.

Ficioară. Trebuie să vă menajați forțele pentru că aveți parte de o săptămână grea. Aveți nevoie de putere inclusiv pentru a rezolva probleme de familie.

Balanța. Nativii din Balanță au parte de o săptămână ca un uragan. Nu faceți zgomot pentru nimic, aveți chef de ceartă și trebuie să vă temperați înainte să distrugeți orice relație.

Scorpion. Nu forțați mâna norocului, lăsați lucrurile să se desfășoare în ritmul lor, veți avea parte de o surpriză plăcută săptămâna viitoare.

Săgetător. Primiți o veste extraordinară, un adevăr care vă va marca pentru mult timp de acum încolo.

Capricorn. Trebuie să schimbați tactica și să acționați diferit față de ce ați făcut până acum. Dacă ați fost prea bun, trebuie să puneți stop oamenilor care profită de voi. Chiar dacă nu sunteți zgârcit de obicei, dacă în ultima perioadă ați fost prea ponderat, e bine să reveniți la dărnicia care vă caracterizează.

Vărsătorii sunt pe o pojgiță de gheață foarte subțire, ca mai toate zodiile de aer. Trebuie să fiți prudenți, să nu luați decizii importante și să nu vă manifestați diferit față de cum acționați de obicei.

Pești. Nativii din pești au parte de mai multe schimbări importante în casă, deja sunteți în a doua săptămână în care vi se întâmplă acest lucru.

×
Subiecte în articol: horoscop rune Mihai Voropchievici
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close