Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul runelor pentru luna februarie 2023, cu Mihai Voropchievici: Noi şanse pentru Gemeni, avânt pentru Săgetători

Horoscopul runelor pentru luna februarie 2023, cu Mihai Voropchievici: Noi şanse pentru Gemeni, avânt pentru Săgetători

Numerologul Mihai Voropchievici prezintă previziunile runelor pentru întreaga lună februarie. Iată ce îi aşteaptă pe nativii celor 12 semne zodiacale.

Horoscopul runelor pentru luna februarie 2023, cu Mihai Voropchievici: Noi şanse pentru Gemeni, avânt pentru Săgetători
Sursa foto: Profimedia
de Georgiana Adam    |    31 Ian 2023   •   23:34

Luna februarie este una destul de complicată şi este bine să avem grijă de sănătate mai mult ca altădată. Se recomandă diete, controale regulate sau mai multe exerciții fizice. E și o perioadă de introspecție, susţine numerologul Mihai Voropchievici.

Horoscop rune februarie 2023, Berbec

Berbecii își oferă șansa de a-și consuma energia într-un mod constructiv. Nevoia lor de concentrare e mai aprigă ca oricând în această lună. Își pot găsi pe cineva. Dacă se află într-o relație, pot trece la pasul următor. Ar fi bine să spună partenerului tot ce au pe suflet.

Horoscop rune februarie 2023, Taur

Pentru Tauri, viața revine la normal, odată cu ieșirea lui Venus din retrogradare. E momentul ideal pentru iubiri de toate felurile. Sunt zile importante pe plan profesional. Pot încheia contracte, pot începe o afacere nouă sau să își crească profitul de acum.

Citeşte şi: Horoscopul seducţiei februarie 2023. Capricornii sunt pasionali, Gemenii oferă clipe de neuitat

Horoscop rune februarie 2023, Gemeni

Pentru Gemeni, am văzut că planeta Mercur se îndreaptă către Capricorn, ieșind din retrogradare, e momentul să comunice mai liber. Au șansa de a-și stabili obiectivele. Își pot folosi creativitatea pe care o au. Prima parte a lunii e perfectă pentru planurile profesionale. A doua parte a lunii e dedicată vieții sentimentale.

Horoscop rune februarie 2023, Rac

Racii, în prima parte a lui februarie, își vor stabiliza relația de cuplu. Sectorul amoros are multe șanse de a se îndrepta către un viitor strălucit. Cei care nu sunt angrenați într-o căsătorie pot face marele pas. Profesional, au parte de câștiguri substanțiale.

Horoscop rune februarie 2023, Leu

Leii tind să investească prea mult timp și sentimente în relații. La un moment dat, își vor da seama că persoana de lângă ei nu e tocmai persoana pe care și-o doresc. Se recomandă o analiză asupra vieții lor amoroasă. Profesional, recompensele vin mai rapid decât s-ar aștepta.

Horoscop rune februarie 2023, Fecioară

Fecioarele au o perioadă extrem de bună pe plan profesional și personal începând cu data de 4 februarie. Totul este într-o notă favorabilă în luna iubirii. Lucrurile merg în favoarea lor, în dragoste. Dacă apar certuri în relația lor, ar fi bine să lase tonul ridicat și critica. Cel mai bine ar fi să meargă într-o călătorie, departe de agitația orașului.

Horoscop rune februarie 2023, Balanţă

Balanțele simt că lucrurile încep să se așeze. E un început bun. Poate apărea armonia în tot ce vor întreprinde. Creativitatea vine în ajutorul lor. Pot dezvolta planurile pe care le-au ținut mult timp în sertar.

Horoscop rune februarie 2023, Scorpion

Scorpionii renunță la toate lucrurile care îi țin înhămați în trecut. Trebuie să înlătureze tot ce ține de vicii. Au nevoie de o transformare din temelii. E o lună cu mare noroc pentru ei. Au șansa de a se identifica în noi relații, relații bune și profesionale, și amoroase.

Horoscop rune februarie 2023, Săgetător

Săgetătorii au o perioadă propice pentru începerea unei noi cariere. Anul ăsta, și asta se vede mai ales din februarie, e unul cu schimbări masive pentru nativii de foc. Au curajul și șansa de a-și mări cercul de prieteni, care îi vor ajuta mai des.

Horoscop rune februarie 2023, Capricorn

Capricornii au marea șansă de a-și mări veniturile fără prea mari eforturi. Când va intra Soarele în zodia Peștilor, se vor gândi la toate planurile de viitor. Ofertele financiare nu sunt ele cele mai benefice, dar sunt bune. Au bani la îndemână.

Horoscop rune februarie 2023, Vărsător

Vărsătorii au o lună fantastică. Sunt privilegiații astrelor. E o perioadă de dragoste care le aduce cele mai mari benefice. Cei dragi vor fi alături de ei întotdeauna. Planurile profesionale vor merge așa cum trebuie, datorită organizării de care dau dovadă.

Horoscop rune februarie 2023, Peşti

Peștii, pentru a reuși să-și ducă la bun sfârșit planurile, să analizeze ceea ce au făcut. Să ia în calcul ce au făcut bun până acum, dar și ce nu a funcționat. Odată cu intrarea Soarelui în zodia lor, lucrurile se vor aranja de la sine. Nu trebuie să le dea mari bătăi de cap.

Sursa: Fanatik

×
Subiecte în articol: Horoscop rune Mihai Voropchievici
Parteneri
Ea este femeia care a murit după accidentul de tren din Galaţi
x close