Horoscop săptămâna 1 - 7 noiembrie 2020, cu Mariana Cojocaru. Leii, impact grav pe destin, Berbecii, zile pline de peripeții

de Georgiana Adam    |    02 Noi 2020   •   10:35
Horoscop săptămâna 1 - 7 noiembrie 2020, cu Mariana Cojocaru. Leii, impact grav pe destin, Berbecii, zile pline de peripeții

Horoscop săptămâna 1 - 7 noiembrie 2020, cu Mariana Cojocaru. O săptămână ciudată pentru mai toți nativii. Se anunță zile pline de lucruri noi, în care Kiron Retrograd face ravagii, iar Mercur Retrograd în Balanță vine cu divorțuri, rupturi și certuri imposibil de reparat.

Horoscop săptămâna 1 - 7 noiembrie 2020, cu Mariana Cojocaru.  BERBEC

O săptămână plină de peripeții. Va fi opoziție Marte Retrograd și Kiron Retrograd cu Mercur Retrograd din Balanță. În realitate, chiar este un aspect foarte dur, care vă poate afecta greu cariera, viața sentimental(dragostea), familia, sănătatea, orientarea existențială și de viitor sau business. 

Horoscop săptămâna 1 - 7 noiembrie 2020, cu Mariana Cojocaru.  TAUR

Dacă la Berbec spuneam de duritatea opoziției cu planetele din Balanță, la voi trebuie să vă spun că veți fi tulburi și în ceață și nu veți ști încotro să o luați. Luna Albă, Luna Neagră și Uranus Retrograd din constelația voastră fac opoziție cu Soarele progresat. 

Horoscop săptămâna 1 - 7 noiembrie 2020, cu Mariana Cojocaru.  GEMENI

Mercur va fi retrograd în Balanță la debut de săptâmănă și până la sfârșit își va relua mersul direct, dar tot va face opoziții grele și greu de descifrat, pentru unii curioși ca voi, cu cele două planete retrograde din Berbec. Impactul karmic va fi dur pentru dragoste(compatibilități/incompatibilități), familie și sănătate și pe carieră, viitor, business, etc. 

Horoscop săptămâna 1 - 7 noiembrie 2020, cu Mariana Cojocaru.  RAC

La debut de săptămână Luna Albă va fi în rezonanță cu Luna Neagră și Uranus Retrograd în Taur. Cuadratura Soarelui natal cu Mercur Retrograd din Balanță, Kiron Retrograd și Marte Retrograd(Berbec) anunță cumpene. La acestă intersecție de destin nu veți ști în ce direcție să o luați(dragoste, carieră, sănătate, etc) și puteți regreta pentru decizii luate în trecut(aspecte karmice) de unii singuri.

Horoscop săptămâna 1 - 7 noiembrie 2020, cu Mariana Cojocaru.  LEU

Impact grav pe destin, datorită aspectelor grele previzionate anterior la celelalte zodii. O săptămână în care opoziția Lunii Albe în rezonanță cu Luna Neagră și Uranus retrograd cu Soarele progresat din Scorpion vă pune în situații în care nu veți ști ce decizii să luați. Cum Karma joacă un rol important(cu multe soluții pe care le văd în viețile voastre anterioare) vizează familia, cariera, sănătatea.

Horoscop săptămâna 1 - 7 noiembrie 2020, cu Mariana Cojocaru.  FECIOARĂ

Mercur Retrograd în Balanță vă ia la întrebări creditele și deciziile. Nu în ultimul rând, sentimentele, copiii, relațiile de familie, business-ul și cariera. Mercur va reveni în mers direct, dar opoziția pe care o va face cu planetele retrograde din Berbec vă ridică probleme existențiale noi și vechi, ce țin de Karmă: 1. Ce voi face de acum încolo?; 2. Cum mă voi descurca; 3.De ce nu mă înțeleg cu soțul/soția?

Mai multe detalii pe kfetele.ro.

x close