Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămâna 11- 17 octombrie cu Mariana Cojocaru. Trei zodii, pe muchie de cuțit! O nouă etapă de Mercur Retrograd

Horoscop săptămâna 11- 17 octombrie cu Mariana Cojocaru. Trei zodii, pe muchie de cuțit! O nouă etapă de Mercur Retrograd

Horoscop săptămâna 11- 17 octombrie cu Mariana Cojocaru. Avem parte de o săptămână plină de schimbări. Astrologul a oferit horoscopul săptămânii viitoare pentru kfetele.ro.

Horoscop săptămâna 11- 17 octombrie cu Mariana Cojocaru. Trei zodii, pe muchie de cuțit! O nouă etapă de Mercur Retrograd
de Georgiana Adam    |    10 Oct 2020   •   12:01

BERBEC

Veți avea stări ciudate și veți fi confuzi în relațiile de căsătorie și parteneriale. Cum are semnificație karmică, mulți nu realizați câte secrete vi se ascund în dragoste și carieră. Sănătatea este pe muchie de cuțit, că are aspecte karmice greu de dibuit și diagnosticat. Probleme în familie.

TAUR

Unii dintre voi deja simt influența Lilith, cel puțin pe sănătate și carieră. Să vedeți apoi cum poate să vă dea peste cap, ca are menirea de a face ravagii pe unde trece… Vizează dragostea, business-ul și alte sectoare existențiale, în funcție de karma ta.

GEMENI

Mercur va intra în mișcare retrogradă în Scorpion, deci vă vizează în mod direct și pe voi, dar și pe Fecioare și pe Scorpioni. Blocaje și la cei care sunt născuți în alte semne zodiacale, căci pot fi vizați de aspectele grele menționate și la celelalte zodii(dragoste, trădări, carieră, business, sănătate, copii).

RAC

Cum Mercur va fi retrograd într-o zodie de apă ca a voastră, să vedeți tensiuni, neînțelegeri și certuri în plan sentimental, familie și copii(dragoste). Se întețește focul… Ceea ce era foc de iubire în trecut sau foc de paie, acum se transform în foc și para. E valabilă și reciproca.

LEU

Mercur va retrograda în Ceriu și vă poate retrograda și pe voi (dragostea cu incompatibilități și compatibilități, afectează statutul social în viață și fisurează piedestalul în carieră și business). Cum căile de limpezire le pot studia pe astrograma karmică și complexă personală, pentru reconsolidare și reorintare, știți că e altceva. Ca să nu vă prăbușiți.

FECIOARĂ

O nouă etapă cu Mercur Retrograd va începe săptămâna care urmează și, cum scriam la Gemeni, vă vizează în mod direct și nu vă ia pe ocolite. Că nu este sărba în doi sau pas în doi. Dimpotrivă, veți fi față în față și vă veți uita lung unul la altul sau vă veți certa. Sunt secrete nespuse care vă pot afecta sănătatea, chiar dacă nu conștientizați. Mulți își spun că totul e trecător și…se adună grav lucruri.

BALANȚĂ

Cum Soarele este încă în Balanță, Venus este în Fecioară și Mercur va intra Retrograd în Scorpion, e bine să vă spun că dragostea este bolnavă în țara aceasta, de vreme ce sunt atâtea violențe în familie(cuplu sau copii). Sunteți vizate dur de aspectele perioadei și nici nu conștientizați, cred, că e obligatoriu să evoluați.

SCORPION

Mercur va intra în mișcare retrogradă și vă dă planurile peste cap. Cum aspectul retrograd ține de trecut, inclusiv de viețile voastre anterioare, acolo se văd barierele care vi le pune Universul. Dispute, certuri la locul de muncă, business sau în familie(dragoste), cu impact puternic asupra sănătății. Cariera este vizată în mod direct și, chiar dacă acum spuneți că sunteți pe cai mari, roata se învârtește.

SĂGETĂTOR

Bulversați și nu știți încotro să o luați. Cei care au impresia că acum le merge bine și sunt fericiți în relații și căsătorie/dragoste îmi vor da pe viitor dreptate. Schimbările vor veni brusc și neașteptat.

CAPRICORN


Toate cele trei planete din constelația voastră și-au reluat mersul direct. Cei care nu au înțeles greșelile acumultate în timp(inclusiv viețile anterioare), vor avea și mai mult de tras. Aspectele erau de tip karmic, ultra-individual și personal, nu ca aspecte de grup, general-previzionale. Șocuri neașteptate pe carieră, sănătate, viață de familie, copii sau alte zone/domenii existențiale foarte importante.

VĂRSĂTOR


Cum țara este în Vărsător, rămân uimită cum și cât de repede lucrurile scapă de sub control în natură și în plan social. De agresivitățile din plan domestic și nu numai… Vă afectează și vouă sănătatea, deci karma personală vă ajută să vă salvați individual.

PEȘTI


Lucrurile pot scăpa de sub control, oricât ne-am strădui unii să luptam pentru stabilitate și dragoste. Suntem mult prea puțini oameni sensibili, care putem desluși cu adevărat mesajul Universului. E plin de egoiști, care acum, cu Mercur Retrograd în Scorpion vor folosi metode și instrumente necinstite pentru manipulare și avantaje personale.

 

×
Subiecte în articol: Mercur Retrograd Horoscop
Parteneri
Gunoaie îngropate de primărie în zone protejate. Amenzi pe măsură
x close