Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP săptămâna 27 mai - 2 iunie 2019. Berbecii au o săptămână agitată, Leii sunt extrem de sensibili

HOROSCOP săptămâna 27 mai - 2 iunie 2019. Berbecii au o săptămână agitată, Leii sunt extrem de sensibili

HOROSCOP săptămâna 27 mai - 2 iunie 2019. Berbecii au o săptămână agitată, Leii sunt extrem de sensibili
23 Mai 2019   •   15:15

HOROSCOP. Ultimele zile ale lunii sunt agitate și confuze pentru majoritatea zodiilor. Una dintre zodii trebuie să tragă aer în piept.

HOROSCOP BERBEC Ai o săptămână agitată şi simţi din ce în ce mai des nevoia să te întinzi, să tragi aer în piept şi să încerci să-ţi limpiezeşti gândurile. Spre mijlocul săptămânii primeşti veşti de la un prieten vechi cu care nu ai mai vorbit, iar stresul începe să dispară.

HOROSCOP TAUR Nu poţi să îţi dai seama ce îţi doreşti cu adevărat. Vrei să pleci departe? Vrei să primeşti mai multă apreciere? Vrei să faci o schimbare? În plus, ai o mulţime de decizii de luat, iar acum este din ce în ce mai greu să faci asta. Discută cu cineva apropiat.

HOROSCOP GEMENI Este momentul să te organizezi! Începi să pui pe listă lucrurile pe care le ai de făcut şi să îţi calculezi mai bine modul în care cheltuieşti banii. Spre mijlocul săptămânii începi să petreci mai mult timp cu prietenii şi în sfârşit ajungi la echilibrul pe care ţi-l doreai.

HOROSCOP RAC Treci dintr-o extremă în alta. Pe de-o parte ai multă energie şi eşti gata să rezolvi orice problemă îţi iese în cale, iar pe de altă parte eşti din ce în ce mai dornic să petreci timp în casă şi să te bucuri de linişte. Trebuie să ajungi la un echilibru.

HOROSCOP LEU Eşti mai sensibil decât în mod normal şi, totuşi, neobişnuit de productiv. Îţi iei prin surprindere chiar şi prietenii cu eficienţa pe care o afişezi. Se întâmplă unele schimbări şi ar fi bine să discuţi cu o persoană apropiată despre felul în care te simţi.

HOROSCOP FECIOARĂ

Petreci mult timp cu prietenii şi vrei să ajuţi pe toată lumea cu problemele pe care le au. Ambiţia ta din această săptămână este să faci pe toată lumea fericită. Te gândeşti la o excursie la sfârşit de săptămână, pentru a te relaxa cum se cuvine.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close