Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2019. Taurii au încredere în ei, Fecioarele se feresc de oameni

HOROSCOP săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2019. Taurii au încredere în ei, Fecioarele se feresc de oameni

HOROSCOP săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2019. Taurii au încredere în ei, Fecioarele se feresc de oameni
25 Apr 2019   •   15:12

HOROSCOP. Prima săptămână a lunii mai aduce încredere multă pentru mai multe zodii, în timp ce unele simt nevoia să se izoleze.

HOROSCOP BERBEC

HOROSCOP Reușești să duci la bun sfârșit toate lucurile pe care ți le-ai pus în minte. În plus, începi să faci schimbări importante în viața ta, care țin de alimentație. Sfârșitul săptămânii te prinde plin de romantism.

HOROSCOP TAUR

HOROSCOP Ai încredere în propria persoană, iar acest lucru te ajută să treci peste provocările săptămânii. În plus, curiozitatea atinge cote maxime și profiți de orice opotunitate pentru a încerca ceva nou.

HOROSCOP GEMENI

HOROSCOP Te gândești din ce în ce mai mult la viitor și, mai mult, începi să faci lucruri concrete în această direcție. Reușești să-ți faci prieteni noi, iar interacțiunile sociale pe care le ai te ajută pe plan profesional.

HOROSCOP RAC

HOROSCOP Simți că acum este momentul potrivit să faci ceva crucial pentru viitorul tău. Nu mai ești dispus să faci compromisuri și muncești din greu pentru lucrurile pe care ți le dorești. Apar oportunități pe plan financiar.

HOROSCOP LEU

HOROSCOP Dai dovadă de multă sensibilitate în această săptămână. Reușești să te conectezi la un nivel mult mai profund cu intuiția și începi să aprecieză mai mult lucrurile mărunte din viața ta.

HOROSCOP FECIOARĂ

HOROSCOP Nu îți dorești să petreci timp cu mulți oameni, ci preferi să stai singur, cel puțin în prima parte a săptămânii, pentru a te reconecta cu propriile gânduri și sentimente. Spre sfârșitul săptămânii, găsești motivația într-un prieten apropiat.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close