Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP săptămâna în curs: Luna Nouă în FECIOARĂ aduce schimbări mari pentru zodii - TAURII au o revoluție creativă

HOROSCOP săptămâna în curs: Luna Nouă în FECIOARĂ aduce schimbări mari pentru zodii - TAURII au o revoluție creativă

HOROSCOP săptămâna în curs: Luna Nouă în FECIOARĂ aduce schimbări mari pentru zodii - TAURII au o revoluție creativă
28 Aug 2019   •   10:18

HOROSCOP saptamanii 26 august - 1 septembrie aduce noutati pentru toate semnele zodiacale.

HOROSCOP BERBEC - Iti amintesti toate ideile bune pe care le-ai avut? Acele dorinte pe care iti doresti sa le implinesti? Acum este momentul sa le pui pe toate in aplicare. Rutina ta zilnica este extrem de importanta in aceasta ecuatie.

HOROSCOP TAUR - Esti pe punctul de a trai o revolutie creativa. Ai putea lega o noua relatie romantica sau ai putea incepe o calatorie artistica. Lasa toate lucrurile frumoase sa ti se intample. Experimenteaza viata la fel cum o face un copil. 

HOROSCOP GEMENI - Incepi sa ai mai multa grija de inima ta, sa te retragi in familie si sa te simti vulnerabila Este absolut ok. A venit momentul sa regandesti lucrurile apropiate sufletului tau. Aminteste-ti ca meriti mult mai mult.

HOROSCOP RAC - Te simti incarcata cu energie si inteligenta si reusesti sa interactionezi cu cei din jur mult mai bine. Apar noi prieteni in viata ta si incepi sa iti extinzi orizonturile. Incepi sa fii deschisa si la ideile celor din jur. 

 Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii fecioara
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close