Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămânal, 10 - 16 decembrie. Zodia care are parte de întâmplări neprevăzute pe plan amoros

Horoscop săptămânal, 10 - 16 decembrie. Zodia care are parte de întâmplări neprevăzute pe plan amoros

Horoscop săptămânal, 10 - 16 decembrie. Zodia care are parte de întâmplări neprevăzute pe plan amoros
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    06 Dec 2018   •   21:39

HOROSCOP Berbec

Se anunţă o serie de întâmplări neprevăzute pe plan amoros, la începutul acestei săptămâni. Pot exista unele conflicte în interiorul cuplului sau discuţii legate de viitor. Totul depinde de modul în care te vei exprima şi de sinceritatea faţă de partener.

HOROSCOP Taur

Săptămâna începe cu tensiuni, însă acestea se vor diminua spre sfâşitul săptămânii. În plus, reuşeşti să rezolvi o serie de probleme financiare care au reprezentat un izvor de stres în săptămâna care a trecut. Săptămâna aceasta vei fi înconjurat de prieteni.

HOROSCOP Gemeni

Au loc mai multe discuţii cu partenerul. Vă gândiţi mult la viitor, plănuiţi ieşiri din oraş şi construiţi planuri. Pe de altă parte, dacă nu eşti într-o relaţie, acum este o perioadă benefică pentru a cunoaşte noi persoane.

HOROSCOP Rac

În ultima perioadă te-ai concentrat în mod deoseit asupra sectorului profesional, iar acest lucru nu se va schima nici săptămâna aceasta. Petreci mult timp la locul de muncă, iar în timpul liber preferi să construieşti în minte strategii şi să pui pe hârtie planuri.

HOROSCOP Leu

Acordă mai multă atenţie comunicării, asta dacă vrei să stai departe de conflictele la care eşti predispus. O să ai parte de unele discuţii în contradictoriu cu membri familiei, însă acestea pot fi rezolvate cu uşurinţă, dacă arăţi înţelegere.

Continuarea pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodii astre
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close