Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP săptămânal, 14 - 20 octombrie. Taurii își îndreaptă atenția către prieteni și familie

HOROSCOP săptămânal, 14 - 20 octombrie. Taurii își îndreaptă atenția către prieteni și familie

HOROSCOP săptămânal, 14 - 20 octombrie. Taurii își îndreaptă atenția către prieteni și familie
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de S.T.    |    10 Oct 2019   •   20:30

HOROSCOP Berbec

Ai multă energie pozitivă și, prin urmare, ai curaj să investești și să începi tot felul de proiecte noi. Ai încredere în propria persoană, iar această atitudine rămâne cu tine pe tot parcursul săptămânii. Primești vești bune în sectorul financiar.

HOROSCOP Taur

În această săptămână te gândești doar la persoanele importante din viața ta. Petreci timp alături de prieteni și familie: faceți multe activități care se dovesesc cu adevărat productive. În plus, reușești să rezolvi un conflict mai vechi cu un membru al familiei.

HOROSCOP Gemeni

Romantismul te caracterizează în această săptămână. Petreci mult timp alături de partenerul de cuplu, vă bucurați de intimitate și de discuții profunde care vă ajută să vă cunoașteți mult mai bine. În plus, începi să acorzi mai multă atenție pasiunilor pe care le ai.

HOROSCOP Rac

Creativitatea, imaginația și sensibilitatea sunt ingredintele principale ale acestei săptămâni. Dacă știi să le folosești, succesul este foarte aproape de tine. Pe de altă parte, dacă nu reușești să îți controlezi sensibilitatea, cei din jur o să încerce să-ți găsească slăbiciunile.

HOROSCOP Leu

Vrei să aduci schimbări peste tot pe unde mergi. Vrei să-ți pui amprenta în locurile în care ajungi și nu accepți un refuz. Această nouă atitudine te ajută să crești pe plan profesional, însă, pe de altă parte, este posibil să intri în unele conflicte cu persoanele importante din viața ta.

Continuarea pe jurnalul.antena3.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii tauri
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close