Antena 3 CNN Horoscop 19 - 25 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Capricornii să-şi facă ordine în inimă, Balanţele fac nişte schimbări importante din mers

19 - 25 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Capricornii să-şi facă ordine în inimă, Balanţele fac nişte schimbări importante din mers

19 - 25 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămâna în care e bine să fim atenţi la autorităţi, pentru că putem rezolva acte importante în aceste zile. De asemenea, trebuie să ne asumăm responsabilităţile sau său oferim argumente, dacă le refuzăm.

19 - 25 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Capricornii să-şi facă ordine în inimă, Balanţele fac nişte schimbări importante din mers
Sursa foto: Antena3
de Georgiana Adam    |    18 Oct 2020   •   09:22

19 - 25 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Luni şi marţi, Berbecii pot rezolva acte pentru un proiect, iar miercuri şi joi relaţia cu autorităţile este foarte strânsă. Lucrează bine cu colegii şi subalternii, cu cei de acelaşi rang cu ei şi pot obţine rezultate bune care sunt apreciate de şefi. În week-end, se pot distra alături de prieteni.

19 - 25 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Taurii încep săptămâna fiind atenţi la ce fac ceilalţi, poate pentru că nevoie de oameni cu competenenţă şi trebuie să convingă pe cineva să fie de partea lor. Miercuri şi joi, se anunţă drumuri importante. Joi, poate veni o veste bună sau un act important din partea autorităţilor. În week-end, treabă în continuare.

19 - 25 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Gemenii au şi ei, luni şi marţi, două zile în care analizează cum îi văd ceilalţi, poate că de data aceasta sunt mai interesaţi de anumite relaţii sau de schimbarea rolului lor într-un parteneriat. Miercuri şi joi ridică pretenţii financiare în relaţia conjugală sau într-un parteneriat, iar în week-end sunt posibile călătorii sau distracţie cu prietenii.

19 - 25 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, săptămâna aduce încă de luni şi marţi, multă muncă şi dacă se mobilizează au rezultate bune. Miercuri şi joi sunt zile relaţionale, e important ce discută şi pot avea o întâlnire importantă. În week-end, treburi gospodăreşti, dar primesc şi ajutor sau un cadou de la o persoană din preajma lor. 

19 - 25 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Săptămâna începe cu mult elan şi entuziam pentru Lei, iar sub aspect sentimental sunt într-o formă foarte bună şi au chef de joacă. Miercuri şi joi, muncesc pe rupte şi pot câştiga bani, dar şi experienţă. În week-end, atenţie la relaţia cu partenerul de viaţă.

19 - 25 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, săptămâma începe cu două zile în care îşi fac agenda, calculează meticulos fiecare pas, scormonesc pentru a afla informaţii şi sunt centraţi în ei. Miercuri şi joi, ies în evidenţă, au rezultate foarte bune. În week-end, lucrează.

19 - 25 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Balanţele sunt agitate la început de săptămână, luni şi marţi, fie pentru că primesc veşti sau fac multe drumuri. Fac nişte schimbări din mers pentru aduce lucrurile la bun sfârşit. Miercuri şi joi, e bine să se concentreze mai mult pentru a rezolva mai meticulos nişte lucruri. Pot primi şi un musafir. În week-end, distracţie sau relaxare.

19 - 25 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Scorpionii sunt cu ochii pe bani luni şi marţi, iar o situaţie din trecut se poate repeta şi ştiu ce să nu facă. Miercuri şi joi, discuţii foarte importante sau se poate semna un contract, este ceva important. În week-end, în casă mai mult sau primesc musafiri.

19 - 25 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, săptămâna începe tonic, sunt în formă, poate că îşi doresc să repare ceva, să corecteze relaţia cu cineva, dar trebuie să recunoacă faptul că nu au fost impecabili. Pentru miercuri şi joi, bani în urma muncii lor, dar poate să fie şi o economie pe care o fac. În week-end, vizite interesante, cunosc oameni noi.

19 - 25 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Luni şi marţi, Capricornii sunt mai nostalgici, emoţionali şi poate e bine să-şi pună inima în ordine. Miercuri şi joi, au zile intense, agitate, pentru că trebuie să fie foarte siguri de un răspuns pe care îl dau. Pentru week-end, atenţie la cheltuieli.

19 - 25 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsătorii sunt foarte sociali luni şi marţi, e posibil să mai primească o invitaţie pe care au refuzat-o cândva şi trebuie să analizeze bine. Deci, se repetă o situaţie. Pentru miercuri şi joi, au mult de muncă, nu prea au chef şi sănătatea se resimte. În week-end, distracţie, dar şi capricii multe.

19 - 25 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești,  săptămâna începe cu responsabilităţi în zona carierei, au şi ei de dat un răspuns, poate doar lor înşişi, în legătură cu funcţia pe care o ocupă. Miercuri şi joi, prietenii sunt alături de ei, e posibil să participe la un eveniment foarte important, iar în week-end, relaxare şi încărcarea bateriilor.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close