Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămânal, 25 februarie - 3 martie. Racii simt nevoia de adrenalină, Leii au optimism şi energie

Horoscop săptămânal, 25 februarie - 3 martie. Racii simt nevoia de adrenalină, Leii au optimism şi energie

Horoscop săptămânal, 25 februarie - 3 martie. Racii simt nevoia de adrenalină, Leii au optimism şi energie
Sursa foto: Foto: pexels.com
de S.T.    |    21 Feb 2019   •   14:52

HOROSCOP Berbec

Săptămâna începe într-un mod ambiguu. Nu prea ştii ce ai de făcut şi nici nu prea poţi să te concentrezi. Nu este cazul să intri în panică, până la sfârşitul săptămânii lucrurile se aşează şi totul revine la normal. Există şi posibilitatea să apară o serie de oportunităţi.

HOROSCOP Taur

Îţi petreci mare parte din săptămână gândindu-te la viitor. Vrei să îţi faci un plan bine pus la punct şi să începi să lucrezi pentru lucrurile pe care chiar ţi le doreşti. Spre mijlocul săptămânii, începi să-ţi analizezi acţiunile, dar şi modul în care interacţionezi cu oamenii.

HOROSCOP Gemeni

Pe de-o parte, te frustrează cariera şi dorinţa de a face o schimbare. Pe de altă parte, este prea mult haos la începutul săptămânii pentru a face ceva în privinţa asta. Spre sfârşitul săptămânii, începi să-ţi pui gândurile în ordine şi să îţi dai seama exact ce îţi doreşti.

HOROSCOP Rac

Nu vrei să îţi faci planuri în această săptămână. Îţi doreşti să te laşi purtat de val şi să experimentezi lucruri noi. Simţi nevoia de adrenalină, pentru că rutina din ultima perioadă te-a plictisit suficient de mult. În weekend se anunţă distracţie.

HOROSCOP Leu

Săptămâna începe cu optimism şi energie. Oportunităţile din ultima perioadă te ajută să creşti pe plan profesional, iar aceste schimbări semnificative te fac să ai mai multă încredere în propria persoană şi să nu renunţi niciodată la a munci pentru ceea ce îţi doreşti.

Continuarea pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop astrologie
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close