Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămânal Minerva 28 martie - 3 aprilie 2022. Racii speră să-și împlinească visele, Vărsătorii ar putea ieși din viața cuiva

Horoscop săptămânal Minerva 28 martie - 3 aprilie 2022. Racii speră să-și împlinească visele, Vărsătorii ar putea ieși din viața cuiva

Horoscop săptămânal Minerva 28 martie - 3 aprilie 2022. Astrologul Minerva ne prezintă principalele previziuni astrale pentru săptămâna în curs.

Horoscop săptămânal Minerva 28 martie - 3 aprilie 2022. Racii speră să-și împlinească visele, Vărsătorii ar putea ieși din viața cuiva
de Gabriel Dano    |    28 Mar 2022   •   17:40

O săptămână plină de energia schimbării şi oportunităţi pe măsură. Gemenii au parte de creativitate în sectorul financiar, Fecioarele au condiţii de transformare profundă, Săgetătorii culeg roadele eforturilor depuse. 

Minerva 28 martie - 3 aprilie 2022 Berbec

Săptămâna începe într-o notă dificilă pentru pentru că încă se resimt repercusiunile pătratului dintre Marte și Uranus care aduce la zi diferite conflicte interne. Valorile tale ar putea fi contestate. Fii deschis la schimbare, dar nu renunța la propriile convingeri doar pentru că așa vrea cineva.

Minerva 28 martie - 3 aprilie 2022 Taur

Ai ambiții mari, dar toată această agitație te epuizează și îți restrânge independența de mișcare ca urmare a influxurilor pătratului Marte - Uranus. În timp ce îți pasă de succesul în carieră, asigură-te că îți faci ceva timp și ca să stai departe de birou și să previi epuizarea. Ai putea să schimbi ceva în relație.

Minerva 28 martie - 3 aprilie 2022 Gemeni

A venit momentul să-ți realizezi visele legate de carieră, indiferent dacă aplici pentru un jobul de vis, faci o mare prezentare sau ceri o promovare. Mercur alături de Neptun în sectorul imaginii publice îți sporește reputația. Continuă să o folosești pentru ați schimba viața, pentru că o promovare sau o recunoaștere publică te poate ajuta să transformi totul în bine.

Minerva 28 martie - 3 aprilie 2022 Rac

Începi săptămâna împărtășindu-ți credințele și pasiunile cu alții, în timp ce Mercur este în sectorul carierei și începe conjucția cu Soarele și Chiron. Ai niște vise mari care speri să se împlinească. Vorbești din experiențe, iar eliberarea acestor temeri aduce și vindecarea. 

Horoscop Minerva 21-27 martie 2022 Leu

Miercuri ai șansa de a-ți petrece noaptea cu cineva. Dacă ne gândim la conjucția Jupiter - Neptun, din casa intimității. Șoptești partenerului cele mai nebunești lucruri pentru a-l face să înțeleagă importanța sa. Fie că visezi să-ți împarți casa cu cineva, fie că-ți dorești să-ți transformi viața într-un mod semnificativ, este o perioadă excelentă pentru a-ți manifesta visele.

Minerva 28 martie - 3 aprilie 2022 Fecioară

A vorbi cu empatie poate duce la parteneriate de vis atunci când Jupiter face conjucția cu Neptun. O săptămână grozavă pentru a negocia contracte, pentru a semna acorduri și a face parteneriate. Cu toate acestea, îți sugerez să citești cu atenție tot ceea ce ai de semnat, inclusiv ce e scris cu litere mici.

Minerva 28 martie - 3 aprilie 2022 Balanță

Împărtășirea emoțiilor înseamnă îngrijire, dar poate răni când influxurile pătratului Marte - Uranus încă se resimt. Partajarea resurselor cu cineva poate provoca tensiuni mai ales dacă aveți opinii separate despre cheltuieli. Încearcă să ajungi la un compromis, mai ales dacă vrei să faci un împrumut.

Minerva 28 martie - 3 aprilie 2022 Scorpion

Dramele de familie se insinuează pe negândite datorită urmărilor pătratului separat dintre Marte și Uranus. Mai ales când cineva din familie încearcă să se amestece în viața ta și în relația ta. După atata stres trebuie să-ți găsești un alt mod de a exprima față de ceilalți.

Minerva 28 martie - 3 aprilie 2022 Săgetător

Îți dorești să joci pe picior mare, însă ai nevoie de atenție pentru că încă se resimt influxurile pătratului Marte - Uranus și gura ta mare te poate aduce într-o situație incomodă. A te oferi voluntar pentru a lucra peste hotar sau a te lăuda cu un mare proiect ar putea face să muncești în plus, aiurea.

Minerva 28 martie - 3 aprilie 2022 Capricorn

Ai putea fi complet epuizat de stres. Ce rost are să câștigi acești bani și să cumperi acele bunuri dacă nu ești niciodată în preajmă să te bucuri de ele. Permite-ți o vacanță mult meritată când Mercur va face conjuncția cu Soarele și Chiron în semnul tău. Doar punându-te pe primul loc faci schimbări pozitive în viața ta.

Minerva 28 martie - 3 aprilie 2022 Vărsător

Ai multe de realizat, dar repercusiunile pătratului dintre Marte și Uranus fac să descoperi adevăratul cost al succesului. S-ar putea să faci unele schimbări sau să faci față unor sentimente rănite. Sâmbăta aduce posibilitatea unor finaluri dulci-amărui. După ce ai avut atâtea conversații lungi și semnificative cu cineva, s-ar putea să-ți iei rămas bun și să ieși din viața acestuia.

Minerva 28 martie - 3 aprilie 2022 Pești

Săptămâna începe într-o notă pozitivă, când Mercur se apropie de întâlnirea cu Soarele. Este grozav pentru noile începuturi și pentru a trăi viața viselor tale. Indiferent dacă pui întrebări cuiva la o întâlnire, aplici pentru jobul visat sau îți schimbi manierele ori modul de a lucra în cadrul unui parteneriat, poți realiza lucruri uimitoare.

Previziunile astrologului Minerva au fost făcute pentru pagina de Youtube 6TV.

https://www.youtube.com/watch?v=h7YSP-G9QRM

×
Subiecte în articol: Horoscop Minerva
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close