Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămânal Minerva 4-10 iulie 2022. Racii se pot reinventa, Vărsătorii au o relație complicată cu banii

Horoscop săptămânal Minerva 4-10 iulie 2022. Racii se pot reinventa, Vărsătorii au o relație complicată cu banii

Horoscop săptămânal Minerva 4-10 iulie 2022. Astrologul Minerva a făcut previziuni pentru toate zodiile în zilele care urmează.

Horoscop săptămânal Minerva 4-10 iulie 2022. Racii se pot reinventa, Vărsătorii au o relație complicată cu banii
Sursa foto: 6TV
de Gabriel Dano    |    06 Iul 2022   •   17:06

Horoscop Minerva 4-10 iulie 2022 Berbec

Poți să fie extrem de norocos, deoarece cuvintele tale conduc către realizarea planurilor. Este un moment grozav să stai la piscină, să-ți iei liber întins la soare și să te relaxezi măcar o zi. Nu-ți face griji. Vei socializa, cu Venus care încă este în Gemeni și trece prin sectorul comunicării. Aș spune că este moment minunat să-ți aduci prietenii, să discutați amiabil cu vecinii sau să faceți un drum scurt pentru a vă vizita frații.

Horoscop Minerva 4-10 iulie 2022 Taur

Ești sensibil la o serie de schimbări care au loc la nivelul instituției sau a firmei în care lucrezi. Pe măsură ce viața ta ia turnuri dintre cele mai diferite, mai bine fă un pas înapoi și tu și reevaluează-te relațional. Va veni și timpul tău să iubești, să fii iubit, așa că încearcă să ai răbdare în timp ce vezi că toți se cuplează în jurul tău în același timp.

Horoscop Minerva 4-10 iulie 2022 Gemeni

Tu începi săptămâna cu o creștere majoră a stimei de sine și ai putea fi tentat să folosești bunuri materiale pentru a-ți defini valoarea de sine. Sfatul nu este să cauți valoarea în interior. Asigură-te că și stăpânești ceea ce deții și nu invers. Reputația te precede, dar nu așa cum ai sperat, pentru că Neptun retrograd este în sectorul carierei. S-ar putea să ai parte de o trezire nu tocmai plăcută cu privire la imaginea ta publică și să-ți petreci următoarele câteva luni încercând să tot repar pe greșeli.

Horoscop Minerva 4-10 iulie 2022 Rac

Este o perioadă grozavă pentru a te reinventa și pentru a-ți arăta tuturor strălucirea interioară. Pregătește-te să fii tu și să ieși în evidență. În următoarele luni, unele convingeri de bază pot fi zdruncinate acum, așa că fii sceptic cu privire la tot ceea ce auzi. Nu crede orbește ceea ce ți se tot spune. Păstrează-ți însă ideile pentru tine, deoarece ar putea exista oameni care vor să ți le fure.

Horoscop Minerva 4-10 iulie 2022 Leu

Începi săptămâna cu evadare romantică. Este un moment excelent pentru a călători departe, pentru a face o excursie sau pur și simplu pentru a face ceva nou. Accentul se pune pe sectorul inconștientului și va trebui să începi să ai grijă de acele răni emoționale pe care le-ai ignorat. Vindecă-te acum ca să te poți bucura mai târziu. Renunță la naivitate și la credulitate. Profesional, este o perioadă foarte productivă.

Horoscop Minerva 4-10 iulie 2022 Fecioară

Este un moment numai bun pentru a-ți ajuta comunitatea. Soarele se află în sectorul social, încurajându-te să fii schimbarea pe care tu vrei să o vezi la alții. Adunați prietenii și organizează un program de voluntariat pentru a face din orașul tă un loc mai bun. Cu toate acestea, în timp ce salvezi lumea, s-ar putea să descoperi că relațiile tale nu sunt deloc roz, mai ales că Neptun este retrograd în casa parteneriatelor. Totuși, este un moment bun pentru a-ți analiza relațiile și pentru a vedea dacă totul este ok.

Horoscop Minerva 4-10 iulie 2022 Balanță

Vara este aici, dar ești mai concentrat pe atingerea obiectivelor personale decât să mergi la plajă. Săptămâna aceasta ești încurajat să te gândești la obiective pe termen lung pe care vrei să le atingi în următoarele șase luni. Ai putea să realizezi că obiceiurile tale cotidiene, de fapt, te rănesc. Încearcă să te eliberezi de toate deprinderile și obiceiurile proaste, astfel încât să faci lucrurile cum trebuie. Cu toate acestea, nu uita să te distanțezi puțin în weekend.

Horoscop Minerva 4-10 iulie 2022 Scorpion

Începutul săptămânii te încurajează să afli mai multe despre rădăcinile tale, despre locul din care vii. Începe prin a explora istoria familiei, pentru a face noi descoperiri. După ce ai petrecut luni de zile creând, s-ar putea să îți vezi munca cu un ochi mai critic acum, mai ales că Neptun este retrograd în sectorul creativității. Deși ar putea fi frustrant să-ți vezi punctele slabe, nu renunța la ceea ce știi să faci.

Horoscop Minerva 4-10 iulie 2022 Săgetător

Dacă vrei ceva puțin mai diferit în viața sentimentală, spune-i partenerului tău. Nu este nevoie să-ți fie jenă - săptămâna continuă să devină și mai intimă. Este un moment grozav pentru a face curățenie printre sentimentele tale și pentru a rupe unele tabuuri care te-au reținut. Poate fi o perioadă de renaștere, atât pentru tine, cât și pentru relația ta. Cu toate acestea, nu totul este despre dragoste în această săptămână, mai ales că Neptun este retrograd este în sectorul familiei.

Horoscop Minerva 4-10 iulie 2022 Capricorn

La tine dragostea plutește în aer vara asta. Ești încurajat să ceri cuiva să iasă cu tine sau să duci lucrurile la următorul nivel într-o relație, astfel încât să te poți poți începe sezonul într-o notă pozitivă. Cu toate acestea, exprimarea iubirii ar putea fi dificilă, pentru că îți este greu să spui ceea ce simti. Din păcate, săptămâna se termină cu o ceartă în familie.

Horoscop Minerva 4-10 iulie 2022 Vărsător

Tu începi săptămâna într-o notă productivă. Este un moment minunat pentru a-ți crea obiceiuri pozitive, de la curățenia regulată a casei până la începerea unei rutine în ce privește mișcarea dimineața. În timp ce te concentrezi pe obiceiuri mai bune, fi atent la bani. Cu Neptun retrograd în sectorul valorilor, s-ar putea să realizezi că nu ai atâția câți crede ai și că trebuie să câștigi mai mult pentru pentru a-ți îndeplini visul. Închei săptămâna într-o notă creativă.

Horoscop Minerva 34-10 iulie 2022 Pești

Este un moment excelent pentru a intra în legătură cu sentimentele tale și pentru a te exprima prin pasiune creativă. De la face terapie prin artă, la începerea unui nou proiect, până la redecorarea spațiului. Te vei simți conectat la emoțiile tale, la propriile emoții. Găsirea unor forme creative de auto-exprimare te va ajuta să-ți dai seama de propria identitate. În următoarele câteva luni, s-ar putea să te vezi într-o lumină mai dură. Nu uita să fie amabil cu tine în timpul crizei de identitate. Cu toate acestea, s-ar putea să nu fie ușor, deoarece varii situații de familie ți-ar putea afecta stima de sine.

Previziunile astrologului Minerva au fost făcute pentru pagina de Youtube 6TV.

×
Subiecte în articol: Horoscop Minerva
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close