Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie. Gemenii rezolvă ușor o problemă serioasă, Leii au bani pentru investiții

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie. Gemenii rezolvă ușor o problemă serioasă, Leii au bani pentru investiții

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie – În această săptămână, Mercur face sextil cu Pluton, iar Venus se află în Berbec. Astfel, toate zodiile vor resimți un impact destul de puternic.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie. Gemenii rezolvă ușor o problemă serioasă, Leii au bani pentru investiții
de Gabriel Dano    |    06 Apr 2021   •   16:54

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Berbec

Poate că va trebui să renunți în mod conștient la unele dintre planuri și, pur și simplu, să lași lucrurile la voia întâmplării. Elementul surpriză te poate ajuta destul de mult, așa că lucrează cu el în loc să încerci să-l ții la distanță. Curgerea evenimentelor ar trebui să te conducă către mai multă libertate. Folosește-ți imaginația în loc să te bazezi complet pe procese mentale precum logica.

O oportunitate de a face unele lucruri suplimentare în afara muncii propriu-zise ar putea fi la ordinea zilei. Nu doar că ai putea câștiga niște bani în plus, dar ai putea deschide și noi uși care să îți extindă orizonturile profesionale. Singurul pericol este că s-ar putea să lucrezi prea mult și să obosești.

Apoi, pregătește-te pentru mometul când Soarele din semnul tău face și el un sextil cu Jupiter, miercuri, transformând aceasta o zi într-una excelentă pentru descoperirea de sine, mai ales când vine vorba de rolul tău în grupurile sociale în care te învârți. Dacă trebuie să fii cel matur printre prieteni, deci ia-o pas cu pas.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Taur

Nu risipi energia care o ai! O poți folosi mai bine decât majoritatea, așa că nu ezita să începi devreme și să continui până târziu. Nu mai contempla problema ci acționează. Ia cele mai bune aspecte ale fiecărei părți, în loc să simți că ești limitat de o parte sau alta.

S-ar putea să fii extrem de ocupat acum. S-ar putea să ai întâlniri restrânse cu prieteni apropiați sau seri intime cu parteneri romantici. Alege-i pe cei care să îi accepți. Concentrează-te să găsești oameni care îți împărtășesc interesele. Acest lucru poate aduce noi prieteni, precum și oportunități de a-ți extinde orizonturile.
Dacă dorești să avansezi în carieră, folosește toate instrumentele pe care le ai la dispoziție.

Venus în Berbec, sextilul cu Jupiter din Vărsător, marți, care te încurajează să îți folosești conexiunile pentru a obține un impuls. Cu toate acestea, păstrează-ți expresia de poker. Unii dintre colegii tăi de muncă ar putea să nu fie fericiți dacă vor afla că ai vorbit în favoarea ta.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Gemeni

S-ar putea să fii tentat să îți inventezi propriile reguli, pentru că într-adevăr nu ești mulțumit de cele care sunt. Ai grijă dacă faci acest lucru fără a înțelege mai întâi implicațiile pentru tine și pentru cei din jur. Cu siguranță, dacă simți că anumite lucruri nu sunt corecte, ia măsuri pentru a le schimba. Nu există niciun motiv pentru care trebuie să rămâi în limitele tradiționale.

Musafirii neașteptați ar putea veni cu posibilitatea unor noi oportunități de muncă. Acest lucru ar putea însemna o avansare la slujba actuală sau poate fi o muncă pe care o poți face pe cont propriu sau pe bază de voluntariat. Orice ar fi, probabil o vei găsi interesantă. S-ar putea să fii chiar nerăbdător să începi. Liniștește-te. Dacă obosești, nu vei mai putea continua.

De asemenea, este o perioadă norocoasă pentru probleme juridice, semnarea unor contracte și prezentări frumos concepute pentru public. Este posibil să te simți deosebit de sensibil la o problemă de lungă durată. Sunt posibile chiar colapsuri emoționale. Fă tot posibilul să înțelegi pe toată lumea. Păstrează-ți așteptările scăzute.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Rac

Dacă nu ești implicat romantic, o ședință sau un drum în cartier ar putea aduce o nouă persoană interesantă în viața ta. Chiar dacă această întâlnire nu duce la ceva durabil, te vei bucura de întâlnire. Și cum seara nu se mai iese din casă, ai putea avea cu partenera/ul conversații intime interesante care vă vor apropia și mai mult.

Lucrurile pot să vină mai ușor decât de obicei săptămâna aceasta. Este un semn că ești pe drumul cel bun și faci lucrurile corect. Viața nu ar trebui să fie plină de stres și bătăi de cap. Dacă ceva nu curge lin, ar trebui să iei în considerare o nouă abordare. Păstrează-ți zâmbetul și fii respectuos cu oamenii din jurul tău.

Săptămâna începe cu o aventură, chiar dacă este doar în mintea ta. Mercur din Berbec face un sextil cu Nodul Nord din Gemeni și în sectorul abilităților psihice luni. Aceasta este o bună oportunitate de a explora lumea prin documentare, cărți, televiziune și alte mijloace pentru a descoperi ceva nou și interesant. Este un moment creativ, în timp ce îți lași imaginația să zburde.

Horoscop Minerva 5 – 11 aprilie Leu

Bani pe care probabil ai sperat să-i folosești pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață sau de muncă ar putea ajunge brusc pe card. Idei despre cum să-i faci să lucreze pentru tine în cel mai eficient mod, vin grămadă. Vei dori să le notezi pe toate, să iei în considerare opțiunile cu atenție și apoi să le alegi pe cele care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale.

Este timpul să înveți și să crești! Venus conjunct cu Soarele, în Berbec, face sextil cu Saturn, din Vărsător, marți. Sunt încurajate unele îmbunătățiri de sine. Nu numai că acest lucru îți va face viața mai bună, dar îți va îmbunătăți și relațiile. Puțină maturitate este bună și pentru tine. Ai încredere în tine!

Mențineți această maturitate atunci când Mercur conjunct cu Chiron, în Berbec, face sextil cu Saturn, miercuri. În loc să te maturizeze relațiile externe, sufletul va trece prin unele dureri de creștere. Autodisciplina este cheia succesului.

Continuarea, pe Huff.ro.

×
Subiecte în articol: Minerva Horoscop
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close