Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămânal Minerva 7-13 februarie 2022. Racii au parte de o perioadă de renaștere, Capricornii își fac planuri financiare mărețe

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 februarie 2022. Racii au parte de o perioadă de renaștere, Capricornii își fac planuri financiare mărețe

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 februarie 2022. Astrologul Minerva ne prezintă principalele previziuni astrale pentru săptămâna 7-13 februarie 2022.

Horoscop săptămânal Minerva 7-13 februarie 2022. Racii au parte de o perioadă de renaștere, Capricornii își fac planuri financiare mărețe
Sursa foto: 6TV
de Gabriel Dano    |    07 Feb 2022   •   18:15

Horoscop Minerva Berbec

După o lună de muncă grea, începi săptămâna relaxat, alături de familie și prieteni. Ești încurajat să găzduiești o întâlnire cu ei. Putea fi o idee bună să tranformi totul într-un eveniment de rețea. Marți apare posibilitatea de a-ți face noi prieteni datorită Iunonei în Vărsător. Cunoștințele făcute cu această ocazie se pot transforma în prietenii profunde sau aventuri amoroase.

Horoscop Minerva Taur

Începi săptămâna cu oportunitatea de a crea obiective pentru viitor. Luna din sectorul personalității te încurajează să vezi tot ceea poți obține în următoarele 6 luni. De asemenea, este un moment bun pentru a forma relații profesionale puternice. Creearea unei rețele cu jucători importanți în cariera ta te-ar putea ajuta pe termen lung.

Horoscop Minerva Gemeni

După o lună în care te-ai simțit puțin neliniștit, în această săptămână iei o gură de aer. Ai ocazia unei mici aventuri încă de la începutul săptămânii, spre deliciul personal. Ieși din rutina ta și fă ceva neașteptat. Te-ai putea simți puțin detașat de familie, atât fizic, cât și emoțional.

Horoscop Minerva Rac

Pentru Raci începe o perioadă de renaștere. Vei petrece următoarele luni devenind mai conștient de lume și cu o intuiție sporită. Împărtășește cunoștințele tale cu alții. În timp ce relațiile devin tandre, s-ar putea sa devii obsedat de partenerul tău sau de ideea de a fi într-o relație.

Horoscop Minerva Leu

Se pare că ești gata să faci o înțelegere. Este un moment ideal pentru a negocia ce-ți dorești, iar găsirea de aliați este cheia în jocul de putere din lunile următoare. Este un moment bun să începi o afacere. Ai să renunți sau ai renunțat deja la unele lucruri pe care ți le-ai planificat pentru anul acesta.

Horoscop Minerva Fecioară

Ai început prost anun, simțindu-te blocat din toate direcțiile. Din fericire, ai ocazia să începi niște obiceiuri sănătoase încă de la început de săptămână. Continuă să te dedici celorlalți pentru a deveni cea mai bună persoană. Blocajele în ceea ce privește creativitatea s-au dizolvat.

Horoscop Minerva Balanță

Pentru tine săptămâna este susținută de creativitate. Ești încurajat să începi un proiect nou și captivant, care te poate ajuta să te exprimi. Nu există idei proaste, așa că nu-ți fie teamă să devii puțin sălbatic în timp ce creezi ceva original.

Horoscop Minerva Scorpion

Începi săptămâna gândindu-te la securitatea emoțională. Ești încurajat să petreci noaptea alături de cei dragi, să te lași să fii puțin emoțional sau vulnerabil. Știm că îți place să te prefaci că nu ai sentimente. Continuă să rămâi aproape de casă săptămâna aceasta.

Horoscop Minerva Săgetător

Pentru tine săptămâna începe cu o notă foarte energică în sectorul comunicării. Ești gata să pui lucrurile în mișcare și să faci niște comisioane la care te gândești de mult timp. E un moment bun pentru a da niște telefoane importante deoarece totul merge bine de acum.

Horoscop Minerva Capricorn

După o perioadă de cheltuieli intense, este o idee bună să-ți stabilești niște obiective financiare mai inteligente pentru restul anului. Caută idei și soluții în ce să investești cu un buget care să te ajute tot anul.

Horoscop Minerva Vărsător

Tu începi anul abia săptămâna asta. Ai șansa de a începe ceva nou permițându-ți să faci prima impresie bună, să găsești oportunități. Dragostea plutește în aer, poate și pentru că Iunona este în semnul tău. Aș spune că e un semn bun pentru a începe să cunoști diverși oameni, să planifici niște întâlniri ca să exersezi magia atracției.

Horoscop Minerva Pești

După o lună destul de agitată, cu maxima și cu minime, februarie a debutat într-o notă destul de liniștită. Ești încurajat să te implici în tot ceea ce înseamnă misticism și ezoterie. Nu fi surprins dacă tragi cartea pustnicului - înseamnă că trebuie să iei lucrurile mai ușor de unul singur. Anumite secrete ți-ar putea frânge inima în următoarele săptămâni.

 Previziunile astrologului Minerva au fost făcute pentru pagina de Youtube 6TV.

×
Subiecte în articol: Minerva Horoscop
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close