Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămânal Minerva 9 - 15 mai 2022. Mișcările planetelor schimbă tot pentru aceste zodii

Horoscop săptămânal Minerva 9 - 15 mai 2022. Mișcările planetelor schimbă tot pentru aceste zodii

Horoscop săptămânal Minerva 9 - 15 mai 2022. Astrologul Minerva a făcut previziuni pentru toate zodiile în zilele ce urmează.

Horoscop săptămânal Minerva 9 - 15 mai 2022. Mișcările planetelor schimbă tot pentru aceste zodii
de Gabriel Dano    |    09 Mai 2022   •   18:41

Horoscop Minerva 9 - 15 mai 2022 Berbec

Simți căldura lui Venus în semnul tău. Acum că planeta iubirii e în casa ta, această creșterii a încrederii nu face decât să intensifice pasiunea și să o facă explozivă. E un moment grozav pentru o aventură, pentru a-ți schimba garderoba sau, pur și simplu, pentru a face ceva ca să te simți bine.

Horoscop Minerva 9 - 15 mai 2022 Taur

Venus de ajută să ieși din zona de confort în următoarele câteva săptămâni. Vei fi interesat să încerci lucruri noi, deși poate vei dori să le încerci mai mult în particular - nu vrei să te urmărească prea mulți ochi. Mergi pe drumul tău și fă niște schimbări pozitive în viață, acum că Soarele i s-a alătura lui Uranus în semnul tău. Ai șanse mari de succes pentru o afacere sau un proiect.

Horoscop Minerva 9 - 15 mai Gemeni

Ține-ți agenda aproape, pentru că lucrurile tind să devină complicate și aglomerate. În următoarele săptămâni îți vei face noi prieteni, vei fi invitat la diverse evenimente și ai să te implici în activități de voluntariat. Pornește cu dreptul pentru că ești pe drumul tău. Ai putea obține acea promovare la care ai tot sperat.

Horoscop Minerva 9 - 15 mai Rac

Concentrarea ta se va face asupra carierei. Poți aborda obiectivele cu îndrăzneală și cu o notă personală. Este un moment ideal pentru a te conecta cu alți profesioniști sau pentru a te implica în proiectele tale cu o nouă energie. Începe prin a face conexiuni sociale importante. Folosește-ți natura empatică pentru a găsi un teren comun de discuție cu colegii sau cu prietenii.

Horoscop Minerva 9 - 15 mai Leu

Inima ta este deschisă către noi aventuri în perioada care urmează. Ai poftă de hoinăreală și pare că te mănâncă tălpile s-o iei la picior. Ai putea să întâlnești oameni din toate categoriile sociale care îți pot da idei noi de explorat. Brusc realizezi că ți-ai făcut un nume când Soarele face conjuncția cu Uranus în sectorul reputației. Este o săptămână ideală pentru a-ți modela imaginea așa cum vrei.    

Horoscop Minerva 9 - 15 mai Fecioară

Viața personală devine pasională, pentru că Venus este în casa intimității. Lucrurile încep să se încălzească în toate sectoarele vieții tale. Fie că dărâmi un pod sau o altă legătură, nu va fi o săptămâna prea blândă, așa că încearcă să te bucuri de toate ieșirile în lume. Dacă ți-ai păstrat relația romantică secretă, e momentul să o oficializezi.  

Horoscop Minerva 9 - 15 mai Balanță

Dragostea plutește în aerul de primăvară. Dacă ești singur, întreabă-te dacă nu cumva este momentul să te aventurezi și să începi o relație. Dacă ești cu cineva, relația voastră ar putea căpăta o nouă dimensiune. Orice ar fi, este mai mult decât o aventură, așa că pune-te pe flirt. Începi și să-ți plătești datoriile.

Horoscop Minerva 9 - 15 mai Scorpion

Începi săptămâna având grijă de sănătate. În următoarea perioadă te vei gândi la obiceiuri cât mai sănătoase care te pot aduce într-o condiție de vârf. Amintește-ți să te distrezi săptămâna asta. Cauți noi puncte de desfaceri creative care să te ajute să te exprimi. Simți nevoia să comunici. De fapt, te vei simți atât de creativ încât s-ar putea să-ți cauți un partener care să te ajute să-ți dezvolți pasiunile sub influența sextilului Marte - Uranus.

Horoscop Minerva 9 - 15 mai Săgetător

Sezonul aventurii tocmai a început - se încălzește afară, iar Venus în Berbec în casa divertismentului și al creativității te exaltă. Pune inimă în toate proiectele tale creative dacă vrei să beneficiezi de ele pe termen lung și pe deplin. Munca începe să dea roade. După toate aceste economii și investiții, vezi în sfărșit rezultatele financiare ale noului tău buget și ale noilor tale resurse. Ai putea avea parte și de o promovare sau o creștere personală.

Horoscop Minerva 9 - 15 mai Capricorn

După ce ai petrecut iarna privind la aceiași patru pereți, casa ta s-ar putea să aibă nevoie de un mic upgrade. Ai putea să-ți decorezi casa mai îndrăzneț. Vei avea cele mai profunde discuții marți. Fii creativ cu Soarele în conjuncție cu Uranus. Este momentul bun pentru a te exprima și a fi creativ. Relațional te simți în formă săptămâna asta. Te gândești foarte mult la destin.

Horoscop Minerva 9 - 15 mai Vărsător

Este o săptămână grozavă pentru a prelua conducerea în toate domeniile vieții tale, deoarece vei putea comunica cu ușurință. Este un moment bun să-ți împărtășești ideile și persepectiva. Spune ce gândești și va da roade. Folosește-te de această energie suplimentară și energie pentru a-ți construi viața de care poți fi mândru.

Horoscop Minerva 9 - 15 mai Pești

În următoarea perioadă vei face câteva cheltuieli impulsive din cauza căldurii momentului. Fă-ți noi relații, foloșete-ți încrederea pentru a-ți face noi prieteni și aliați puternici. Norocul este de partea ta și ar putea conduce la îndeplinirea unora dintre visele tale.  

Previziunile astrologului Minerva au fost făcute pentru pagina de Youtube 6TV.

×
Subiecte în articol: Minerva Horoscop
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close