Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Semnele zodiacale s-au schimbat, ca urmare a rotației Pământului. Află ce zodie ești acum

HOROSCOP. Semnele zodiacale s-au schimbat, ca urmare a rotației Pământului. Află ce zodie ești acum

HOROSCOP. Semnele zodiacale s-au schimbat, ca urmare a rotației Pământului. Află ce zodie ești acum
23 Apr 2018   •   18:24

Nu toată lumea crede în zodiac, dar știm cu toții că sunt 12 semne zodiacale. Poate părea șocant, însă, din punct de vedere astrologic, lucrurile au luat o altă întorsătură, care a produs modificări fundamentale ale poziției semnelor zodiacale. Noua ordine astrologică face ca 86% din populație să traiescă sub un semn zodiacal greșit, susțin astrologii.

Astronomii de la Societatea Planetariilor din Minnesota au descoperit că, din cauza efectul gravitațional al Lunii asupra Pământului, modul în care sunt aliniate planetele s-a modificat, creând un decalaj de o lună. Asta înseamnă că zodiile s-au “mutat” spre vest cu aproximativ o lună, în funcție de constelații. Spre exemplu, persoanele născute între 21 martie și 19 aprilie se consideră zodia Berbec. În fapt, între 11 martie și 18 aprilie, Soarele stă în constelația Peștilor și nu în Berbec.

Ophiuchus – a treisprezecea zodie, care a schimbat fața zodiacului
Existența unei a treisprezecea zodii este menționată de către babilonieni, inventatorii horoscopului. Nu se stie însă de ce, atunci când au inventat zodiacul, aceștia au lăsat deoparte, în mod intenţionat, cea de-a 13-a zodie, pentru că aceasta nu corespundea calendarului de 12 luni pe care îl concepuseră.

Noile date astrologice aduc în prim plan, noua zodie Ophiuchus, căreia îi corespunde perioada 29 Noiembrie - 17 Decembrie, scrie antenasatelor.ro.

Conform Societății Planetariilor din Minnesota, iată cum arată de fapt zodiile și care sunt datele corespunzătoare fiecărui semn astrologic:

Capricorn: 20 Ianuarie - 16 Februarie
Vărsător: 16 Februarie - 11 Martie
Pești: 11 Martie - 18 Aprilie
Berbec: 18 Aprilie - 13 Mai
Taur: 13 Mai - 21 Iunie
Gemeni: 21 Iunie - 20 Iulie
Rac: 20 Iulie - 10 August
Leu: 10 August - 16 Septembrie
Fecioară: 16 Septembrie - 30 Octombrie
Balanță: 30 Octombrie - 23 Noiembrie
Scorpion: 23 Noiembrie - 29 Noiembrie
Ophiuchus: 29 Noiembrie - 17 Decembrie
Săgetător: 17 Decembrie - 20 Ianuarie

 

×
Subiecte în articol: Horoscop zodie astre schimbare
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close