Antena 3 CNN Horoscop Horoscop septembrie 2022, cu Mariana Cojocaru. Taurii îşi găsesc sufletul-pereche, Berbecii au cumpene

Horoscop septembrie 2022, cu Mariana Cojocaru. Taurii îşi găsesc sufletul-pereche, Berbecii au cumpene

Horoscop septembrie 2022, cu Mariana Cojocaru. Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat, la Antena Stars, horoscopul pentru fiecare zodie valabil pentru luna ce va urma.

Horoscop septembrie 2022, cu Mariana Cojocaru. Taurii îşi găsesc sufletul-pereche, Berbecii au cumpene
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    28 Aug 2022   •   23:16

Horoscop septembrie 2022, cu Mariana Cojocaru. Berbecii şi Scorpionii au o perioadă de cumpene, Taurii îşi găsesc sufletul-pereche, iar Leii au risc de divorţ.

Horoscop septembrie 2022, cu Mariana Cojocaru pentru Berbec

Berbecul este marcat de Jupiter retrograd și de Chiron retrograd. E o perioadă în care ne uităm și la planeta Marte, pentru că există acolo niște cuadraturi, Marte fiind patronul Berbecului și va fi o perioadă cu tot soiul de cumpene. Unii pot avea risc de accidente, alții pot avea risc de certuri, unii se pot gândi cum să se orienteze mai bine pe zona de business sau pe zona de carieră, cum să facă alegeri în așa fel încât să nu apară tensiuni și mai mari sau blocaje la finele lunii octombrie. Prin urmare, Berbecii în primul rând trebuie să conștientizeze că nu au venit întâmplător pe pământ, că au înscrisă o misiune a lor karmică și de multe ori nu trebuie să te uiți ce va fi doar în luna septembrie, pentru că mulți cred aşa. Este o chestiune complet greșită, eronată. Ca să poți să știi cum arată viitorul unui om, te uiți în primul rând în trecut. Berbecii trebuie să fie vigilenți, dar au o lună destul de bună din punctul meu de vedere, pentru că, dacă e să privim în ansamblu, sunt aspecte care te duc cu gândul la faptul că vor sta mai liniștiți, mai cumpătați. 

Horoscop septembrie 2022, cu Mariana Cojocaru pentru Taur

La ei, discutăm de Uranus retrograd care este în conjuncție cu capul dragonului. Acum Taurii sunt într-o perioadă de reanaliză, Venus îi susține, pe de o parte, dar îi duce în zona de blocaje și de cumpără, pe de altă parte. Prin urmare, este un an karmic foarte important. Poate nu conștientizează Taurul, dar în funcție de cum își pune bazele într-un astfel de an, așa poate să-i meargă bine sau prost în următorii 9-10 ani. Unii se bucură poate mai mult decât este cazul, au impresia că își găsesc sufletul pereche, că viața le oferă niște bunuri ieșite din comun, că ce li se întâmplă lor acum pozitiv, nu se întâmplă nimănui, dar este o chestiune mult mai profundă. Atenție, dacă apare cineva în viața voastră, trebuie să analizaţi dacă vă este compatibil sau nu. Sfat pentru Tauri în luna septembrie: să deschidă ochii de 10 ori înainte și să ia o decizie cumpătată, pentru că poate să fie un noroc de scurtă durată sau lor să li se pară că este un noroc pe viață, că au prins pe Dumnezeu de un picior și în realitate să nu fie așa. 

Horoscop septembrie 2022, cu Mariana Cojocaru pentru Gemeni 

Gemenii sunt acum într-o lună septembrie un pic mai agitată și cu grad destul de ridicat de risc. Mă refer în primul rând la Mercur retrograd, că este și patronul lor și al Fecioarei, mă refer la cuadratura planetei Marte, care este în sectorul astral, deci îi afectează și pe Gemeni, în măsura în care și ei trebuie să fie foarte precauți, foarte vigilenți. Cuadratura reprezintă un aspect astral care în general trebuie analizat foarte atent, pentru că înseamnă constrângere, corset pe destin, nu poți să faci chiar ce te taie capul, cum mergea altă dată. Deci Gemenii trebuie să fie atenți, pentru că le va fi foarte greu să împace și capra și varza. Ar vrea să mulțumească pe mai mulți în același timp și lucrul ăsta va fi destul de greu de realizat. Trebuie să fie atenți la zona de carieră, de business, de contracte, ce apare acolo ca și oportunitate, pentru că orice firmă și orice business are o astrogramă a ei, a lui și atunci nu prea poți să faci așa, chiar de capul tău. 

Horoscop septembrie 2022, cu Mariana Cojocaru pentru Rac

Racul este în luna septembrie pe un segment foarte alunecos. Mercur retrograd din Balanță face cuadratură cu Lilith din Rac, o altă cuadratură, ce ține de viețile anterioare şi de aspecte karmice. Deci, trebuie să analizeze foarte bine ce decizii au în plan sentimental, cum îi influențează Lilith asupra sănătății. Pot apărea discuții care țin de supărări, oboseală, trădări, nemulțumiri, chiar frustrări la unii, pentru că pot munci mai mult decât le este permis de univers, iar repercusiunile vor fi pe zona sănătății. Deci au acumulat un plus de energie negativă care într-o formă sau alta trebuie eliminată. 

Horoscop septembrie 2022, cu Mariana Cojocaru pentru Leu

Pot apărea constrângeri în zona relațiilor, a banilor, a banilor, a carierei. La Lei, în luna septembrie, în primul rând, când pronunț cuvântul-cheie constrângeri, mă refer la relația sentimentală, în sensul în care acolo se dezvoltă un soi de spirit fratern în relațiile care sunt funcționale. În cele care nu sunt funcționale, pot să apară separări, pot să apară inclusiv risc de certuri, de divorț, Mercur fiind retrograd. 

Horoscop septembrie 2022, cu Mariana Cojocaru pentru Fecioară

Fecioarele sunt vedetele lunii septembrie. Ele sunt un pic dezorientate, pentru că sunt foarte multe aspecte pe tabla de șah a destinului lor. Și când sunt atâtea de multe aspecte acum vrei să faci asta, acum vrei să faci cealaltă. Cum ele se agită ca să rezolve și să facă totul perfect, când nu le iese, imediat pot să dea vina pe cel care le iese în stânga și în dreapta. Aşa că trebuie să vadă exact cum raportăm aceste planete la astrograma lor.

Horoscop septembrie 2022, cu Mariana Cojocaru pentru Balanță

Balanțele sunt un pic dezechilibrate. Dacă până acum a existat oarecare armonie, acum, în luna aceasta care vine, nu mai putem vorbi de aceeași armonie, pentru că se agită spiritele cu adevărat. Impactul va fi în luna următoare, dar eu un soi de liniște dinaintea furtunii, iar la unii deja se agită spiritele, în sensul în care pot apărea anumite probleme legate de locul de muncă, de străinătate, de anumite concursuri, interviuri, studii, de chestiuni care țin de justiție, de acte. Balanțele nu suportă presiunea asta, își doresc mai multă liniște, mai multă organizare și stabilitate, ori perioada începe să nu mai fie așa. Dar trebuie să te întinzi cât îți este pătura. 

Horoscop septembrie 2022, cu Mariana Cojocaru pentru Scorpion 

Soarele în Fecioară este destul de pozitiv, pentru că îi ține ancorați în realitate. Unii sunt într-o perioadă în care dau sama pentru că roata vieții, roata karmică se întoarce şi dacă au greșit în ultimii 9-10 ani sau în viețile anterioare au venit cu greșelile de rezolvat și nu le înțeleg, atunci pot pătimi acum, pot plăti, le vine nota de plătă și nu sunt niște facturi simple. Ei trebuie să fie foarte atenți în primul rând la sănătate, la conflictele cu cei din jur, dacă știu să lase loc de bună ziua cu cineva sau nu, dacă merită anumite parteneriate din viaţa lor sau nu, pentru că unele parteneriate pot fi distructive, altele pot fi constructive. Prin urmare, unii acum pot avea anumite cumpene, anumite blocaje, anumite trăiri emoționale care să scape de sub control și nici măcar să nu le înțeleagă rostul. Dar totul ține de vieți anterioare și de trecut. 

Horoscop septembrie 2022, cu Mariana Cojocaru pentru Săgetător

Aceşti nativi sunt debusolaţi. Practic, când ești debusolat ai nevoie de un sfătuitor care ține o busolă de orientare în mână, astrograma fiind o busolă excepțională de orientare. Sunt debusolaţi, nu știu încotro s-o ia, ce să mai facă și pe unde să scoată cămașă. E o lună septembrie cu aspecte grele, complexe. Cum mulți Săgetători sunt în general destul de încrezători în forțele proprii și optimişti, chiar nepermis de mult câteodată, nu vreau să jignesc pe nimeni, dar își fac niște planuri și cum gândesc ei nu gândește nimeni. Optimismul ăsta exagerat duce la niște planuri utopice şi atunci când avem aspecte de genul acesta, debusolarea asta trebuie să apară, pentru că universul vrea să corecteze, vrea să îndrepte, nu poate să lase așa doar pentru că tu poți și vrei și că o să calci pe cadavre ca să-ți atingi obiectivele, nu este suficient. Deci, trebuie să fie ceva mai cumpătați, mai realiști și cu ținte imediate pe termen scurt. 

Horoscop septembrie 2022, cu Mariana Cojocaru pentru Capricorn

Capricornii sunt pe o structură astrală complexă. Deși sunt foarte realiști și foarte pământeni, iată că pot fi într-o perioadă în care pot fi și ei mai confuzi ca niciodată. Pot să trădeze și lor să li se pară corect că trădează în dragoste, pot să fie trădați și atunci să se gândească cu ce au greșit ei în viața asta, de merită să fie trădați? Luna septembrie îi îndreaptă către cunoaștere, auto-cunoaștere, care este locul lor pe pământ, cu ce au venit, ce au de înțeles. Își doresc atât de mult să cunoască adevărurile acestea profunde, nevăzute, ca să poată evolua. 

Horoscop septembrie 2022, cu Mariana Cojocaru pentru Vărsător

Vărsătorii se reorientează, se reorganizează, fac în așa fel încât să găsească timp și să se revitalizeze. Pe de o parte, își doresc să-i ajute pe alții, pe de altă parte, își doresc să aibă grijă și de ei, pentru că dau mai mult decât e cazul, oferă mai mult. Este zodie în care altruismul și generozitatea sunt la ele acasă, dar trebuie să se gândească la faptul că trebuie să facă ceva cu ei, trebuie să se reorganizeze. Vărsătorii sunt destul de aerieni de felul lor. 

Horoscop septembrie 2022, cu Mariana Cojocaru pentru Pești

Peștii sunt sub influența lui Neptun retrograd. Se spune că fiind o zodie dublă, cei care într-o astfel de lună pot să beneficieze de afluxul acesta neptunian care ține de ce de-al șaselea. Astfel, ei pot ieşi din tot soiul de situații complexe, dificile şi nu e uşor, dar trebuie să fie atenţi, ca să nu scape frâiele din mână.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop Mariana Cojocaru
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close