Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2 septembrie. Șanse incredibil de bune pentru nativii Fecioară

Horoscop 2 septembrie. Șanse incredibil de bune pentru nativii Fecioară

Horoscop 2 septembrie. Șanse incredibil de bune pentru nativii Fecioară
02 Sep 2016   •   09:32

BERBEC

Pentru tine poate fi o zi rodnica, in ce priveste ducerea la bun sfarsit, cu rezultate remarcabile, a unor activitati in care te-ai implicat. De asemenea, acum iti devine clar si cu cine vrei sa lucrezi intr-un proiect pe care il dezvolti, dar si care sunt diectiile cele mai favorabile in acest sens.

TAUR

Excelenta zi, pentru a strange legaturile cu niste oameni pe care ii iubesti, dar si pentru a consolida si aplica o viziune, o idee, un talent. Nu ezita sa te exprimi, sa-ti expui ideile creative si sa dezvolti un proiect care are ca scop sprijinirea semenilor tai. Compasiunea este ceea ce te mana in tot ce faci.

GEMENI

O sansa de buna-stare, incredere, optimism dar si buna organizare a ideilor si prioritatilor, cum nu ai mai avut de mult. Luna il intalneste pe Jupiter in zona caminului si sufletului, prin urmare se creeaza contextul unor impliniri sufletesti dar si materiale. Ia-ti timp sa le savurezi.

RAC

Puterea ta sta in cuvant si se pare ca vei avea mult de castigat astazi, atat prin comunicare si interactiune, negociere si promovare, cat si in urma a ceea ce ai spus/scris candva. Astazi ai senzatia ca esti omul potrivit, la locul potrivit si ca de tine si de cuvantul tau depinde ce obtii si creezi in urmatoarea perioada.

LEU

Pentru tine sunt sanse de imbunatatire a veniturilor din afaceri sau de stabilizare a situatiei financiare printr-o mai buna administrare a bugetului. Oricum, azi ai idei bune si gasesti solutii inspirate pentru orice situatie de acest gen. In plus, te ajuta si norocul…

FECIOARĂ

Esti favorizat de contextul astral de astazi, Luna intalnindu-se cu Jupiter in semnul tau solar si aducand ipostaze benefice. Azi e ideal sa lucrezi la imbunatatirea imaginii, atitudinii, strategiei. Unele relatii pot fi vindecate in mod profund si subtil, plecand de la relatia cu tine.

Citește horoscopul integral realizat de Nicoleta Svârlefus, pe astrocafe.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close