Antena 3 CNN Horoscop Berbecii, expuși la diverse pericole. Care sunt tendințele zilei pentru toate zodiile

Berbecii, expuși la diverse pericole. Care sunt tendințele zilei pentru toate zodiile

Berbecii, expuși la diverse pericole. Care sunt tendințele zilei pentru toate zodiile
20 Sep 2016   •   08:06

Berbec

Tu esti foarte intuitiv, ai perceptii profunde, esti inclinat spre fantezie si ireal. Nu este o zi favorabila cheltuielor si ar fi bine sa stai departe de magazine pana cand iti vei putea evalua realist nevoile. Evita pe cat posibil consumul de alcool sau substante stupefiante caci poti pierde foarte usor masura si legatura cu realitatea.

Taur

Imaginatia ta este foarte activa si nu cunoaste limite. Esti predispus la visare dar si la iluzionare. Asemeni zicalei "Prietenul la nevoie se cunoaste", prin evenimentele care au loc astazi unele relatii este posibil sa nu treaca testul prieteniei, sa te confrunti cu sentimentul dezamagirii. Fii recunoscator pentru aceasta constientizare si mergi mai departe.

Gemeni

Manifesti o fire izolata, retrasa si iti place sa actionezi departe de ochii lumii. Dispui de o imaginatie bogata, dar ai putea intampina unele dificultati emotionale si nervoase. Comunici intr-un mod cald, artistic, placut si ai putea atinge usor inimile oamenilor in special in scris. Aloca-ti momente de meditatie, petrecute cu tine insuti pentru a-ti reincarca bateriile. 

Rac

Tu te manifesti original, ingenios si te bucuri de multa popularitate in randul prietenilor tai. Relatia cu persoana iubita nu este chiar stralucita. Manifestati multa pasiune, dar care pare a fi polarizata negativ, sub forma de certuri sau conflict. Drumurile scurte, cu masina par a fi la ordinea zilei si ai putea face chiar o iesire la mica distanta de casa.

Leu

In ceea ce te priveste, contextul astral pare sa iti aduca popularitate, bunastare si prosperitate. Te bucuri de sprijinul si bunavointa persoanelor influente, fapt care s-ar putea concretiza si in cresterea castigurilor financiare provenite din munca proprie. Chiar daca se intrevad noi surse de venit, nu exagera cu cheltuielile pentru a nu intra intr-o criza financiara.

Fecioară

Te bucuri de multa vitalitate, manifesti o fie autoritara, analitica, foarte atenta la detalii si usor critica. Ai mare incredere in tine, esti corect, generos si castigi foarte usor respectul celor din jur. Se poate materializa o calatorie la mare distanta de casa sau chiar in strainatate care sa fie de bun augur pentru tine, sa iti aduca placere si chiar castiguri.

Citește horoscopul integral realizat de Nicoleta Svârlefus pe astrocafe.ro.

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close