Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Top 3 zodii blestemate să le meargă prost în 2020! Vor avea GHINION tot anul - Cine riscă să aibă și probleme de sănătate

HOROSCOP. Top 3 zodii blestemate să le meargă prost în 2020! Vor avea GHINION tot anul - Cine riscă să aibă și probleme de sănătate

HOROSCOP. Anul 2020 va fi ușor de detestat de către nativii unor zodii, pentru care totul se va aranja pe dos! Eforturile lor vor fi în zadar, de cele mai multe ori, deoarece ghinionul îi va urmări la tot pasul.

HOROSCOP. Top 3 zodii blestemate să le meargă prost în 2020! Vor avea GHINION tot anul - Cine riscă să aibă și probleme de sănătate
Sursa foto: sursa foto: pexels.com
15 Dec 2019   •   13:00

HOROSCOP 1. RAC

Nativii zodiei Rac ar trebui să se pregătească, deoarece 2020 va fi un an dificil pentru ei. Va fi nevoie de mult efort ca să obțină ceea ce vor. De foarte multe ori, vor apărea oameni care vor încerca să îi tragă în jos.

Nu le este recomandat ca în anul 2020 să facă investiții riscante și nici să le ofere oamenilor din jur prea multă încredere, până când nu dovedesc clar că o merită!

Cel mai bine pentru acești nativi ar fi să își asculte intuiția! La tot pasul!

HOROSCOP 2. BALANȚĂ

Anul 2020 nu se anunță a fi unul simpatic nici pentru nativii zodiei Balanță! Nu trebuie să se bazeze deloc pe noroc, deoarece acesta va lipsi cu desăvârșire!

Nici vorbă de vreo investiție sau vreo acțiune riscantă – pe orice plan! Acestor nativi le este recomandat să meargă doar la sigur!

Nici pe plan amoros nu vor avea prea mult noroc Balanțele în 2020, mai ales în cea de-a doua parte a anului. Ar fi mai bine să nu aibă încredere în promisiuni!

Continuarea pe a1.ro. 

×
Subiecte în articol: zodiac blestem sănătate Horoscop
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close