Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Urania, 19-23 septembrie 2022. Perioadă bună pentru Pești, Scorpionilor li se "coace" ceva

Horoscop Urania, 19-23 septembrie 2022. Perioadă bună pentru Pești, Scorpionilor li se "coace" ceva

Horoscop Urania, 19-23 septembrie 2022. Cunoscutul astrolog Urania ne spune de ce trebuie să te ferești în această săptămâna, ce probleme pot să apărea sau ce sfaturi e bine să urmezi.

Horoscop Urania, 19-23 septembrie 2022. Perioadă bună pentru Pești, Scorpionilor li se "coace" ceva
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    20 Sep 2022   •   13:07

Horoscop Urania, 19-23 septembrie 2022. Iată previziuni pentru săptămâna în curs, făcute de cunoscutul astrolog Urania, pentru fiecare zodie în parte, potrivit avantaje.ro.

Horoscop Urania pentru Berbec

Între 23 și 28 septembrie, dialogurile și întâlnirile în vederea unei negocieri, a semnării unui contract trebuie evitate sau amânate, conturându-se riscul amplificării unor dispute mai vechi sau chiar nașterea unor ostilități bazate pe inflexibilitatea nativilor.

Horoscop Urania pentru Taur

Nativii pot avea presimțiri sau reticențe care le vor impune abandonarea unor inițiative sau continuarea în același fel a unui dialog care începe să-i dezamăgească sau să le stârnească reacții de adversitate prin forma abuzivă a unor persoane de a vorbi sau a se purta (impolitețe, grosolănie, incorectitudine).

Horoscop Urania pentru Gemeni

Între 20 septembrie și dimineața zilei de 23 septembrie, mulți nativi, mai ales dintre cei maturi, vor avea tendința să-și impună punctul de vedere în mod autoritar în cadrul unor consfătuiri, sesiuni de comunicări, ședințe.

Horoscop Urania pentru Rac

Ecou (impact) delicat ori chiar negativ al treburilor de familie pentru imaginea publică a unui nativ. Perioada de după 23 septembrie va sta sub semnul revenirii planetei Mercur în zodia Fecioarei, care, până pe 11 octombrie, va constitui un factor favorabil pentru învățare, pentru susținerea unor examene, pentru obținerea unor atestate și pentru soluționarea unor probleme școlare.

Horoscop Urania pentru Leu

După 23 septembrie, relațiile bănești vor sta sub semnul revenirii planetei Mercur în zodia Fecioarei, care, până pe 11 octombrie, va accentua spiritul practic, abordările lucide ale unor așteptări, pretenții și nevoi personale. Alături de Venus, Micul Benefic, Mercur va modela dialogul, atitudinea și argumentele nativilor, dacă se va pune problema unei oferte, a sugerării unei noi ipostaze de muncă ce, pentru moment, nu le va conveni nativilor, dar față de care nu trebuie să aibă reacții disproporționate.

Horoscop Urania pentru Fecioară

Pe 23 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și timp de o lună va traversa sectorul banilor câștigați din muncă. E o perioadă bună pentru cântărirea atentă a ofertelor, dar și pentru evaluarea realistă a capacității fiecărui nativ în a susține activități profesionale sau colaterale care să-i oblige la un efort fizic, mental, intelectual sau organic intens și constant.

Horoscop Urania pentru Balanţă

Între 20 septembrie și dimineața zilei de 23 septembrie, comportament autoritar, demn, principial, dar intransigent al nativilor față de un prieten sau un grup de apropiați care îl pun în dificultate pe cel născut în Balanță.

Horoscop Urania pentru Scorpion

Posibile destabilizări și tulburări la nivelul mentalului superior, al percepțiilor subtile dar cu ecou asupra activității arteriale, cerebrale și a robusteții fizice. Atenție la ceea ce pot să "coacă" niște dușmani din spațiul profesional sau de la locul de muncă, în intenția acelora de a-i disloca pe nativi din actuala lor postură.

Horoscop Urania pentru Săgetător

Între 20 septembrie și dimineața zilei de 23 septembrie, Săgetătorii vor dori să lase impresia unor persoane stăpâne pe sine, bine pregătite profesional, energice și autoritare sugerând, prin asta, că sunt în stare să facă față unor sărcini, dacă li se va acorda încrederea și răspunderea unor funcții.

Horoscop Urania pentru Capricorn

Între 20 septembrie și dimineața zilei de 23 septembrie, dacă se va pune problema unei inițiative venite din partea adversă (a celor cu care Capricornii își dispută niște drepturi financiare sau patrimoniale cuvenite) este posibil ca aceștia să reacționeze ferm, brutal, ostil.

Horoscop Urania pentru Vărsător

Posibile confuzii, iluzii sau dezinformări cu privire la eventualitatea unei schimbări în regimul unor plăți și salarii cuvenite. Între 20 septembrie și dimineața zilei de 23 septembrie, se pot reedita întâlnirile avute cu niște săptămâni în urmă când nativii nu au reușit să ajungă la înțelegere cu un personaj cu care se află în conflict; reeditarea temei și menținerea ostilităților.

Horoscop Urania pentru Peşti

Posibile secvențe neplăcute la locul de muncă pe fondul unor nereguli și dezordini administrative sau organizatorice. În zorii zilei de 23 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și, timp de o lună, va traversa sectorul beneficiilor materiale obținute cu ajutorul altora. Se anunță o perioadă bună pentru cântărirea argumentelor pro și contra unei decizii, pentru a studia avantajele și dezavantajele reale ale unei situații financiare sau strict materiale puse în discuție.

×
Subiecte în articol: Horoscop Urania
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close