Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP weekend 27 - 28 aprilie. Fecioarele se ceartă cu oameni importanți din viața lor. Berbecii vor fi alături de prieteni și familie

HOROSCOP weekend 27 - 28 aprilie. Fecioarele se ceartă cu oameni importanți din viața lor. Berbecii vor fi alături de prieteni și familie

HOROSCOP weekend 27 - 28 aprilie. Fecioarele se ceartă cu oameni importanți din viața lor. Berbecii vor fi alături de prieteni și familie
26 Apr 2019   •   18:15

Horoscop Berbec

Petreci mult timp cu familia și cu prietenii apropiați în acest weekend. Reușești să-ți reîncarci bateriile pentru o nouă săptămână.

Horoscop Taur

Nu vrei să acorzi atenție opiniilor din jurul tău, iar acest lucru va fi în dezavantajul tău. Încearcă să asculți mai mult.

Horoscop Gemeni

Ești mai agitat decât în mod normal în acest weekend. Vrei să faci totul dintr-o mișcare, iar acest lucru îți aduce stres.

Horoscop Rac

Fie că ești într-un cuplu sau nu, începi să privești relațiile într-un mod diferit. Ai mai multă încredere în tine.

Horoscop Leu

Te confrunți cu mult stres și nu prea mai acorzi atenție sănătății. În acest weekend îți dai seama că sănătatea trebuie să fie pe primul loc.

Horoscop Fecioară

Apare un conflict cu o persoană importantă din viața ta. Încearcă să renunți la orgoliu, pentru ca situația să poată fi rezolvată.

Horoscop Balanță

Alegi să petreci mult timp de unul singur în acest weekend. Te concentrezi pe problemele pe care le ai și pe modul în care poți să le rezolvi.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop astre zodii
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close