Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic, 10 august. Taurii sunt raționali. Racii își evaluează propria viață

Horoscop zilnic, 10 august. Taurii sunt raționali. Racii își evaluează propria viață

Horoscop zilnic, 10 august. Taurii sunt raționali. Racii își evaluează propria viață
09 Aug 2018   •   20:48

Berbec

Există zile în care simţi că nu ai energie să faci nimic, cum este şi cazul zilei de azi. Pe de altă parte, imaginaţia este prezentă şi te poate ajuta să ieşi din monotonia zilei de azi, iar productivitatea va apărea.

Taur

Astăzi acorzi mult timp raţiunii, evaluărilor, analizei. Firea ta analitică este mai angajată decât în mod normal în activităţile obişnuite. Modul în care gestionezi problemele atrage atenţia unei persoane.

Gemeni

Începi să acorzi o cu totul altă semnificaţie termenului de „inovaţie”. Începi să analizezi din ce în ce mai mult fiecare idee pe care o ai, iar forma finală pe care o prezinţi este acceptată rapid de ceilalţi.

Rac

Te concentrezi asupra propriei persoane. Petreci mult timp analizându-ţi acţiunile, deciziile, reacţiile, cât şi sentimentele. Vrei să te cunoşti mai bine, iar ziua de astăzi reprezintă un prim pas în această direcţie.

Leu

Există puţine probleme pe care nu le poţi rezolva, iar astăzi te întâlneşti tocmai cu o astfel de problemă. Încearcă să renunţi la orgoliu şi să ceri sfaturi, iar lucrurile vor decurge mult mai lin.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii astrologie
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close