Antena 3 Horoscop HOROSCOP zilnic 19 august 2019. Zodia care astăzi are nevoie de multă energie

HOROSCOP zilnic 19 august 2019. Zodia care astăzi are nevoie de multă energie

de S.T.    |    19 Aug 2019   •   11:20
HOROSCOP zilnic 19 august 2019. Zodia care astăzi are nevoie de multă energie
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Horoscop 19 august Berbec
Nu adversarii vă creează cele mai mari probleme, ci prietenii cei mai apropiaţi şi colegii de serviciu. Nici persoana iubită nu vă ajută aşa cum vă doriţi.  Vă puteţi baza în schimb pe rudele apropiate.

Horoscop 19 august Taur
Iniţiativele voastre sunt primite cu bunăvoinţă de colegi, de şefi, dar nu şi de membrii familiei. Aveţi nevoie de multă energie pentru a convinge pe toată lumea implicată că sunt toţi favorizaţi. Fiţi optimişti.

Horoscop 19 august Gemeni
Astăzi este bine să nu daţi importanţă agresivităţii celor din jur şi invidiei celorlalţi. Încercaţi să profitaţi de energia pe care o aveţi pentru a definitiva toate restanţele. Pe plan personal vă merge foarte bine.

Horoscop 19 august Rac
După conflictele deschise din ultima vreme de la serviciu, astăzi urmează un fel de consens general. Motivul îl cunoaşteţi foarte bine numai voi. Vă pricepeţi să stabiliţi relaţii durabile şi avantajoase.

Horoscop 19 august Leu
Reuşiţi să depăşiţi faza de planificare şi să vă axaţi activitatea pe punerea imediat în practică a proiectelor. Sunteţi cooptat într-o nouă lucrare şi descoperiţi că inteligenţă voastră este apreciată.

Continuarea pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop horoscopul zilei energie
Parteneri
x close