Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic 20 august. Berbecii trebuie să fie mai atenți la ce se întâmplă în jur 

Horoscop zilnic 20 august. Berbecii trebuie să fie mai atenți la ce se întâmplă în jur 

Horoscop zilnic 20 august. Berbecii trebuie să fie mai atenți la ce se întâmplă în jur 
19 Aug 2018   •   23:53

Horoscop 20 august Berbec

Pentru perioada imediat urmatoare, colaborările sunt cheia succesului.Veţi fi mai buni, mai rapizi şi mai puternici dacă veţi observa cu atenţie ce se întâmplă în jur şi apoi să luaţi decizii. Fiți precaut.

Horoscop 20 august Taur

Aveţi un stil de viaţă sănătos, aşa că nu vă lăsaţi influenţat de anumite persoane care doresc să vă schimbe. Încercați să vă păstraţi calmul şi să nu le luați în seamă. Numai așa veți fi mai câștigat.

Horoscop 20 august Gemeni

Astăzi sunteţi foarte romantici, dar nu uitaţi să reveniţi cu picioarele pe pământ, pentru a nu suferi o mare dezamăgire. Un pic de realism nu v-ar strica. Încercați să vă achitați urgent datoriile restante.

Horoscop 20 august Rac

Zilele au devenit prea scurte pentru toate planurile pe care doriţi să le puneţi în aplicare. Evitaţi efortul exagerat şi încercaţi să fiţi săritor cu cei din jur. Aveţi nevoie de prieteni şi de o ieşire în natură.

Horoscop 20 august Leu

Vă aflaţi  într-o dispoziţie de zile mari şi asta vă ajută să faceţi faţă tuturor problemelor care apar. Aveţi nevoie de un moment de respiro pentru a vă aseza gândurile şi pentru a lua nişte decizii corecte.

Continuarea, pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zilnic Horoscop zodii
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close