Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP zilnic 26 februarie. Taurii au relații tensionate cu persoanele iubite. Leii au câștiguri financiare

HOROSCOP zilnic 26 februarie. Taurii au relații tensionate cu persoanele iubite. Leii au câștiguri financiare

HOROSCOP zilnic 26 februarie. Taurii au relații tensionate cu persoanele iubite. Leii au câștiguri financiare
Sursa foto: Foto: Pexels.com
25 Feb 2019   •   19:45

Horoscop 26 februarie Berbec

Invidiile provocate de succesele financiare excepţionale rămân la ordinea zilei. Cei mai mulţi doresc să înlocuiască fostele relaţii de amiciţie cu unele colegiale, însă au parte de reacţii agresive.

Horoscop 26 februarie Taur
Relaţia cu persoană iubita este parcă şi mai tensionată. Este posibil să nu reuşiţi să va achitaţi datoriile şi să fie necesar să apelaţi la ajutoare amicale. Fiţi precaut şi nu cheltuiţi peste măsură.
 

Horoscop 26 februarie Gemeni
Nici colegii, nici prietenii nu vă sprijină suficient, iar obligaţiile vă ţin departe de casă. Sistaţi pentru moment nişte deplasări mai lungi şi faceţi investiţii pentru îmbunătăţirea stării financiare actuale.

Horoscop 26 februarie Rac
Relaţia de cuplu este instabilă şi nu vă puteţi baza pe partenerul de viaţă. Vă asumaţi mai multe activităţi decât puteţi finaliza şi intraţi în criză de timp. Majoritatea se ocupă din nou de recuperarea unor moşteniri.

Horoscop 26 februarie Leu
Sunt posibile excelente rezultate financiare însă numai pentru cei care nu se decid să părăsească actuală echipa. Majoritatea nativilor tineri au impresia că bat pasul pe loc şi că nu vor mai avansa niciodată.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop astre zodii
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close