Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 24 octombrie 2015. În sfârşit, Gemenii reuşesc să...

Horoscop 24 octombrie 2015. În sfârşit, Gemenii reuşesc să...

Horoscop 24 octombrie 2015. În sfârşit, Gemenii reuşesc să...
24 Oct 2015   •   08:10
Horoscop 24 octombrie. Berbec
Bine ar fi sa te izolezi la sfarsitul acestei saptamani, sa te odihnesti si sa te gandesti serios la relatiile si situatiile in care esti implicat. Sanatatea si segmentul profesional sunt vulnerabile, de aceea chiar este nevoie sa iei decizii importante. Linisteste-te, detaseaza-te de tumultul cotidian si traseaza alte planuri de viata. Exista in preajma ta oameni care te pot sprijini in diverse moduri, pentru o viata de succes.
 
Horoscop 24 octombrie. Taur
Sambata esti inconjurat de prieteni, de sustinatorii din segmentul profesional, dar si de admiratori. Totusi exista posibilitatea sa te simti incomod alaturi de persoanele intalnite, pentru ca acestea au asteptari mari de la tine. Adopta o atitudine naturala, vorbeste strictul necesar si evita provocarile celorlalti. Insa exista oameni in preajma ta care joaca cinstit cu tine si alaturi de care ai sanse sa faci lucruri marete.
 
Horoscop 24 octombrie. Gemeni
Oscilezi intre a participa la evenimente cu multa lume si a sta acasa, confortabil, alaturi de cei dragi. In functie de prioritati, alactuieste un program si urmeaza-l intocmai. Provocari importante vor veni si dinspre segmentul domestic si dinspre cel socio-profesional. Din orice situatie ai ceva de invatat si la randul tau, altii invata de la tine. Bucura-te de toate si fii deschis la schimbare si abordarea unui nou stil de viata.

Citeşte tot horoscopul pe jurnalul.ro.
 

×
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close