Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodia asta simte că bate pasul pe loc

HOROSCOP. Zodia asta simte că bate pasul pe loc

HOROSCOP. Zodia asta simte că bate pasul pe loc
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    16 Oct 2019   •   10:41

Horoscop 16 octombrie Berbec
Vă afirmaţi personalitatea întreaga zi într-o manieră excesivă. Seara veţi prefera să reconfiguraţi relaţiile cu persoana iubită, pentru ca apoi să reorganizaţi, după acelaşi tipic, relaţiile familiale.

Horoscop 16 octombrie Taur
Relaţia cu persoana iubită este parcă şi mai tensionată. E posibil să nu reuşiţi să vă achitaţi datoriile şi să fie necesar să apelaţi la ajutor printre amici. Fiţi precaut şi nu cheltuiţi peste măsură.

Horoscop 16 octombrie Gemeni
Unii nativi plănuiesc concedii pe alte meleaguri, alţii trebuie să facă delegaţii în străinătate. Nici protectorii, nici prietenii nu sunt prea diplomaţi cu dvs. şi parcă v-a dispărut brusc pofta de viaţă.

Horoscop 16 octombrie Rac
Relaţia de cuplu este instabilă şi nu vă puteţi baza pe partenerul de viaţă. Vă asumaţi mai multe activităţi decât puteţi finaliza şi intraţi în criză de timp. Majoritatea se ocupă din nou de recuperarea unor moşteniri.

Horoscop 16 octombrie Leu
Sunt posibile excelente rezultate financiare, însă numai pentru cei care nu se decid să părăsească actuala echipă. Majoritatea nativilor tineri au impresia că bat pasul pe loc şi că nu vor mai avansa niciodată.

Articolul integral pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop astre zodii astrologie
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close