Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodia care este considerată a fi „Îngerul nopții”. Nu te-ai fi așteptat la ea

HOROSCOP. Zodia care este considerată a fi „Îngerul nopții”. Nu te-ai fi așteptat la ea

HOROSCOP. Zodia care este considerată a fi „Îngerul nopții”. Nu te-ai fi așteptat la ea
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
06 Iul 2018   •   20:28

HOROSCOP.  Acest semn zodiacal, atât de controversat și considerat malițios de cei mai mulți astrologi, este asociat cu „îngerul nopții”, întrucât conferă o nouă viziune în situațiile criză.

HOROSCOP. Scorpionul are o capacitate măiestruasă de a fi creativ, debordând de putere și înțelegând durerea cum niciun alt semn zodiacal nu o face.

HOROSCOP. Deși Scorpionul apare în toate imaginile, înconjurat de întuneric, fiind adesea asociat cu maleficitatea, el reușește mereu să iasă la lumină și să ia totul de la început, chiar și spre finalul vieții.

HOROSCOP. Se pare că simbolul principal al Scorpionului este șarpele, iar acesta din urmă simbolizează renașterea. Asemeni șarpelui, Scorpionul își aruncă pielea și își schimbă optica, ori de câte ori se confruntă cu perioade grele ale vieții, iar subconștientul îi cere impedios să se reînnoiască odată la ceva timp.

HOROSCOP.  Scorpionul este descurcăreț, are voință, perseverență și o capacitate infinită de a-i înțelege pe cei din jur.

HOROSCOP. El are o putere inegalabilă și atașament emoțional și, fiind un semn de apă, se simte cel mai bine în compania Racilor și a Peștilor. În Scorpion poți avea încredere, deoarece el știe foarte bine cum se ține un secret, iar încercarea de a-l înșela este o misiune imposibilă.

HOROSCOP.  În ceea ce privește relațiile, Scorpionul se bazează doar pe relații de durată dar este uneori gelos și posesiv.  Are capacitatea de a înțelege oamenii pe care îi iubește la cel mai profund nivel, scrie secretele.com.

×
Subiecte în articol: Horoscop scorpion
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close