Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 12 octombrie. Norii de nesiguranță se adună asupra Gemenilor. Ce se întâmplă cu celelalte zodii

Horoscop 12 octombrie. Norii de nesiguranță se adună asupra Gemenilor. Ce se întâmplă cu celelalte zodii

Horoscop 12 octombrie. Norii de nesiguranță se adună asupra Gemenilor. Ce se întâmplă cu celelalte zodii
12 Oct 2016   •   08:54

Berbec

Stăpânirea de sine nu este punctul tău forte astăzi. Din fericire, colegii de serviciu şi prietenii vor fi ocupaţi cu ce au de făcut şi nu vor observa lipsa ta de diplomaţie.

Taur

Preferi să iei decizii bazate pe fapte simple şi sigure. Cu toate astea, logica îţi este afectată şi s-ar putea ca ceea ce vezi, să nu fie şi ceea ce vei obţine.

Gemeni

Nori de nesiguranţă încep să se adune, creând o instabilitate emoţională puternică. În mod surprinzător, te simţi creativ şi te refugiezi în activităţi care te liniştesc.

Rac

Eşti disperat să îndeplineşti promisiunile pe care le-ai făcut când erai sub presiune. Trebuie să-ţi planifici foarte bine acţiunile şi să munceşti din greu.

Leu

S-ar putea să vezi un potenţial în orice persoană şi orice activitate pe care ţi-ai dori să o începi, dar vei exagera şi vei ajunge mult prea departe cu iluziile.

Fecioară

Vei aborda diferit relaţiile cu persoane dragi din jurul tău, datorită unor dorinţe care te inspiră să faci nişte schimbări în comportamentul tău.

Citește horoscopul integral pe jurnalul.ro

 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close