Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 13 octombrie. Zi tensionată pentru toate zodiile. Iată ce trebuie să aflați

Horoscop 13 octombrie. Zi tensionată pentru toate zodiile. Iată ce trebuie să aflați

Horoscop 13 octombrie. Zi tensionată pentru toate zodiile. Iată ce trebuie să aflați
13 Oct 2016   •   08:36

Berbec

O simplă neînţelegere s-ar putea transforma într-o adevărată ceartă, dacă nu reuşeşti să te stăpâneşti. Te va lua gura pe dinainte şi vei spune vorbe pe care le vei regreta.

Taur

Reuşeşti să treci peste orice obstacol şi asta pentru că eşti atent la detaliile care fac diferenţa, dar şi pentru că te întrebi dacă să continui ceva care nu-ţi mai satisface nevoile.

Gemeni

Treci printr-o perioadă delicată din punct de vedere emoţional, ceea ce te poate transforma într-o persoană vulnerabilă şi defensivă pentru a-ţi apăra sentimentele. 

Rac

Măsoară-ţi cuvintele şi ai grijă la tonul pe care îl foloseşti astăzi, pentru că impactul vorbelor tale va fi pe termen lung şi va influenţa comportamentul cuiva.

Leu

Simţi nevoia să împărtăşeşti bucuriile şi realizările cu cineva, dar şi sarcinile de lucru. Un coleg de serviciu va dori să te ajute. Acordă-i o şansă şi nu mai face totul pe cont propriu!

Fecioară

Se pare că eşti la fel de instabil precum Berbecii, pentru că eşti nerăbdător, insistent şi vrei să-ţi înfrunţi frică de a nu da greş. Vrei ca totul să fie perfect. 

Citește horoscopul integral pe jurnalul.ro

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close