Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul iubirii. Cele mai norocoase zodii de Ziua Îndrăgostiților

Horoscopul iubirii. Cele mai norocoase zodii de Ziua Îndrăgostiților

Horoscop. Trei zodii vor avea noroc de Ziua Îndrăgostiților.

Horoscopul iubirii. Cele mai norocoase zodii de Ziua Îndrăgostiților
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Feb 2024   •   04:04

Ziua Îndrăgostiților este o oportunitate de a crea amintiri cu persoana iubită.

Iată cele mai norocoase zodii pe 14 februarie 2024:

Capricorn

Această Ziua Îndrăgostiților este un moment perfect pentru a te răsfăța. Venus aduce o lumină nouă, provocând oportunități de a schimba percepția oamenilor despre tine. Dacă ați căutat un motiv pentru a explora latura creativă, pentru a experimenta stilul personal sau pentru a încerca noi rutine de frumusețe, acesta este momentul perfect pentru a face acest lucru.

Rac

Ziua Îndrăgostiților 2024 va fi un moment important pentru a-ți examina problemele inimii. Viața ta amoroasă este în centrul atenției în acest moment. Păstrează-ți speranțele ridicate și permite inimii tale sensibile să te ghideze pe calea iubirii. Dacă ești într-o relație, conjuncția Marte-Pluto ar putea duce la lupte de putere care pot deveni inconfortabile pentru tine și partenerul tău. Cu toate acestea, menținerea unei inimi și a minții deschise, evitând în același timp judecata, te poate ajuta să găsești un compromis armonios. Dacă ești singur, această conexiune puternică te pune într-o poziție de putere pentru a atrage dragostea.

Pești

Romanticul fără speranță al zodiacului. Ți-ai asumat o mulțime de responsabilități cu prietenii tăi în ultima vreme și totul dă roade luna aceasta. În această zi, Saturn în Pești va forma un trigon plăcut cu Jupiter, care se apropie de Lună mai târziu. Acest tranzit îți va deschide inima și vei primi multă dragoste de la cei mai apropiați prieteni. Acesta este momentul perfect pentru a-ți arăta aprecierea pentru prieteniile tale și pentru a sărbători frumoasa comunitate pe care ai construit-o, potrivit parade.com.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Berbec

Cartea Cosmos pentru Berbec. Deci o săptămână care simbolizează reușită în orice întreprindeți, dar reușita va fi una excepțională și cu un deznodământ fericit al unei situații în care voi sunteți parteneri sau părtași. 

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Taur

În schimb, Taurul dă de Râu și-i place la râu, pentru că începe să viseze, stând în râu uită de reaua-credință, uită că cineva l-a abandonat, l-a trădat, dar totuși el e supărat pentru că este prizonier într-o situație în care el s-a complăcut, având atât de multă încredere într-un partener sau parteneră ideală și care s-a dovedit că i-au adus numai dezamăgiri. 

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Gemeni

Geamănul are o carte neutră, Ovalul. Gemenii trebuie să dea dovadă de pozitivitate în săptămâna care urmează. Să fie receptivi, să aibă răbdare, să dea dovadă și de gentilețe și să caute cu ceilalți cu care vine în contract, pentru că ei până nu află un secret de la cineva nu pot să trăiască, adică bârfele. Ei iubesc foarte mult bârfele și se roagă la Dumnezeu să dea o întâlnire călduroasă în care acele persoane care vin să-i dezvăluie niște secrete pe care le presupune, dar care poate nici nu sunt.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Rac

În schimb, Racul are o carte dificilă care simbolizează sfârșitul. Negru este cartea, simbolizează sfârșitul unei situații în care, ca să iasă deasupra și să zâmbească, Racul trebuie să suporte o transformare totală. Adică, schimbarea să fie în profunzime. Dacă a avut parteneri în jur de muncă, de afaceri, prieteni care s-au dovedit ulterior a fi falși, pa, la revedere. Racul să le întoarcă spatele și să renunțe la ei.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Leu

Leul are roșu, 19, carte pozitivă. Acest lucru înseamnă că Leii pentru săptămâna viitoare au o forță activă. Vor domina orice situație unde se află datorită dinamismului pe care-l au și a energiei bine canalizate. Cu toate astea, să nu credeți că nu sunt combativi, sunt foarte combativi. Vor avea raporturi personale, dar și pasionale. Au forță de atracție fizică și magnetică, iar toate aceste lucruri îi conduc pe Lei la reușită. O săptămână nemaipomenită. 

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Fecioară

Fecioara are o săptămână în care trebuie să predomine prietenia, altruismul și pozitivitatea. Bucurie mare din întoarcerea unei persoane dragi pe care n-a văzut-o de câțiva ani. Așa că în relațiile cu acea persoană dragă, trebuie să facă ea primul pas ca să demonstreze că nu s-a schimbat nimic și nu a venit nimeni în locul acelei persoane dragi. E cam cu dus şi întors pentru Fecioară, că nu prea face ea năzdrăvănii, dar e bine să știe.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Balanță

Balanța are o carte negativă. Balanțele sunt bulversate săptămâna viitoare din cauza unei situații pe care ele o credeau benefică și sunt surprinse și de furie, au orgoliul rănit, clocotesc de nervi și sunt predispuse la dispute. Dacă nu-și rezolvă această problemă pe care o au în dialogul cu alte terțe persoane, Balanțele, când nu primesc ceea ce au cerut, rup legătura. Deci, atenționare pentru Balanțele care nu sunt mulțumite - și la locul de muncă, și în dragoste. 

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Scorpion

Scorpionul are Luna, carte neutră care îi obligă pe aceşti nativi să iasă din cotidian, să se întoarcă în trecut, îi cuprind amintirile, visarea. Sunt pasivi și ziua și noaptea, iar noaptea în mod obligatoriu emoțiile puternice îi apasă. Se recomandă să renunțați la indecizii dacă vreți să luați o hotărâre, să renunțați la pasivitate. Și atunci situația va fi într-adevăr reală și nu vi se pare așa cum trăiți voi în săptămâna următoare. 

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Săgetător

Săgetătorii au o carte neutră, triunghiul, care simbolizează pentru săptămâna următoare importanța comunicării și a schimburilor de idei. La fel de bine, tot ce înseamnă comunicare scrisă, telefon, deplasări, inclusiv o reuniune de familie. Se anunță întoarcerea unei persoane care este foarte așteptată și sunt pregătite o mulțime de întrebări. 

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Capricorn

Pentru Capricorni, începutul unei noi acțiuni, mai ales în profesie. Se pare că săptămânile anterioare tot nu v-au mulțumit tatonările profesionale, dar realizarea materială este pozitivă pentru că ceea ce vă oferă în săptămâna următoare se pare a fi acea profesie pe care v-o doriți voi sau acea muncă pe care v-o doriți să o faceți. Întâlnirea cu o persoană mai în vârstă, care vă dă sfaturi, este benefică, deci asculta și sfatul unei persoane mai vârstnice. 

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Vărsător

Vărsătorul are clepsidra, carte instabilă. O săptămână cu o zi bună, cu o zi rea, într-o zi pasiune, sentimente exclusive, iar a doua zi posesivitate, gelozie, exprimare dură, dispute pe manevrarea banilor în cuplu.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Peşti

Peştii, în ultimele săptămâni, sunt cu susul în jos, dar cu toate acesta au Steaua, care este o carte foarte bună și aceasta simbolizează o activitate profesională reușită, cu o realizare materială pozitivă și sfârșitul unei acțiuni care nu a fost benefică, cu mari șanse de reușită şi de izbândă, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii Ziua Indragostitilor
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close