Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiile care își găsesc marea dragoste în luna aprilie. Vezi dacă te afli printre ele

HOROSCOP. Zodiile care își găsesc marea dragoste în luna aprilie. Vezi dacă te afli printre ele

HOROSCOP.  Zodiile care își găsesc marea dragoste în luna aprilie. Vezi dacă te afli printre ele
09 Apr 2018   •   21:35

1. Taur
Cei care sunt născuți în zodia Taurului își pot găsi cu ușurință marea dragoste în luna aprilie. În această perioadă, acești nativi sunt conștienți de punctele lor forte și le vor folosi pentru a face o impresie bună în fața celorlalți. Taurii vor stăpâni arta seducției și vor știi cum să procedeze pentru ca toată atenția să fie concentrată asupra lor.

2. Leu
Leii vor pune mare preț pe sentimente în luna aprilie. Dacă sunt singuri de ceva vreme, mulți dintre cei născuți în această zodie vor lua decizia că trebuie să facă o schimbare în plan sentimental și își vor face timp să observe acele persoane care până acum au stat în umbră, dar care întotdeauna au avut sentimente pentru ei. Leii își pot găsi sufletul pereche chiar acolo unde nu s-ar fi gândit, poate chiar la birou sau printre prietenii apropiați. Este important ca în această perioadă sa fie foarte atenți la detalii, scrie avantaje.ro.

3. Capricorn
Capricornii sunt foarte pasionali în luna aprilie și au tendința de a se îndrăgosti rapid de o persoană care îi atrage fizic. Pentru cei singuri, acest lucru este benefic pentru că îi poate determina să aleagă acea persoană cu care să clădească o relație stabilă. În aprilie, acești nativi sunt mai romantici decât în mod normal și este aproape imposibil să nu se facă remarcați.
 

×
Subiecte în articol: Horoscop dragoste aprilie zodii astre
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close