Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiile care vor avea parte de un Paşte fericit

HOROSCOP. Zodiile care vor avea parte de un Paşte fericit

HOROSCOP. Zodiile care vor avea parte de un Paşte fericit
05 Apr 2018   •   13:00

HOROSCOP Fecioara

Retrogradarea lui Mercur îţi poate aduce ţie oportunităţi neaşteptate în carieră. Ai o lună aprilie în care va trebui să te decizi cu exactitate ce vrei să faci în perioada următoare. Hotărârile importante nu mai trebuie să se lase aşteptate.

Ai un Paşte în care relaxarea e pentru tine pe primul plan şi în care tot ce vrei este să fii cât mai liniştit. Un pic de agitaţie în viaţa amoroasă, dar tot răul e spre bine.

HOROSCOP Capricorn

Ai în plan mai multe schimbări, dar ele se pot concretiza doar cu multă muncă şi ambiţie. În viaţa personală, totul este liniştit, lucru care te mulţumeşte şi îţi dă posibilitatea să te concentrezi pe viitor.

Paştele îl vei petrece cu cei dragi, înconjurat de iubire şi bună dispoziţie. Nimic nu pare să îţi strice aceste Sărbători pascale, scrie bzi.ro.

HOROSCOP Vărsător

O lună în care unele probleme de ordin medical pot ieşi la iveală, mai ales din cauza stresului. Cu toate acestea, nu e nimic major, aşa că nu ai motive serioase de îngrijorare.

Sărbătorile de Paşte vor fi pentru tine pline de bucurie şi ai putea primi un cadou neaşteptat din partea cuiva apropiat. Veşti foarte bune în plan sentimental.

×
Subiecte în articol: zodii Paste Horoscop astrologie
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close