Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiile care vor fi cele mai afectate de eclipsa de lună

HOROSCOP. Zodiile care vor fi cele mai afectate de eclipsa de lună

HOROSCOP. Zodiile care vor fi cele mai afectate de eclipsa de lună
27 Iul 2018   •   14:24

În noaptea de 27 spre 28 iulie, vom fi martorii a celei mai lungi eclipse totale de Lună a secolului 21: de o oră și 43 de minute, iar astrologii sunt de părere că acest tranzit își va lăsa o puternică amprentă asupra anumitor zodii.

Vărsător
Eclipsa totală de lună aduce o schimbare uriașă în zona relațiilor. Fie că interacționezi mai bine cu cei dragi, fie că renunți la anumite persoane, ești foarte atentă la sentimentele tale și nu te lași influențată de nimeni când trebuie să iei decizii importante. În esență, tu ești un suflet excentric, detașat și lipsit de griji. Dar în această perioadă, parcă nu te-ai da înapoi de la o ceartă când știi că nu ești îndreptățită. 

În orice caz, ai o înclinație mai mare pentru dramă zilele acestea și pe bună dreptate, multă tensiune internă se prevede în viitorul tău. De aceea, ar fi bine să îți faci timp pentru meditație – te va ajuta să pui capăt acelor probleme confuze și agasante prin care vei trece pe parcursul acestei luni.


Leu
Sezonul Leului se apropie cu pași repezi ceea ce înseamnă un nou val de energie asupra ta. Este posibil să începi să îți evaluezi impactul pe care îl ai asupra a ceea ce se află în jurul tău, dar te vei simți prea nesigură pe tine ca să faci ceva în privința aceasta. Nu te panica! Acest lucru va avea un impact pozitiv asupra vieții tale.

Ți se oferă oportunitatea de a învăța mai multe despre tine și de a lăsa în urmă orice restricție auto-impusă sau părere care nu-ți serveau oricum nicio bucurie. Acționează cu mult curaj, dar ține minte: nu te precipita. Și ce este cel mai important: convingerile tale devin mai corecte și mai realiste pentru tine.

 

Sursa: elle.ro

×
Subiecte în articol: eclipsa de Luna zodii Horoscop
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close