Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul banilor pentru luna decembrie: O zodie câștigă mult, alta pierde tot

Horoscopul banilor pentru luna decembrie: O zodie câștigă mult, alta pierde tot

Horoscopul banilor pentru luna decembrie: O zodie câștigă mult, alta pierde tot
01 Dec 2017   •   10:28

Am intrat în ultima lună a anului. Află ce ți-au pregătit astrele pentru acest final de an, mai ales din punct de vedere financiar. 

BERBEC

Luna decembrie e un nou început pentru tine pe plan profesional, dar şi financiar. Se anunţă veşti bune pentru tine pentru că, în sfârşit, munca de până acum cunoaşte rezultatele dorite. Ai energie şi mai mult spor de muncă, iar asta îţi va aduce multe beneficii. Cu toate că şi cheltuielile vor fi mai mari în aceste zile, bugetul tău îţi permite să te ocupi de toate fără grija că vei rămâne cu buzunarele goale!

TAUR

Te concentrezi mult pe sectorul financiar în această lună şi profiţi de delăsarea celor din jur pentru a ieşi în faţă. E un prilej bun de a te face remarcată, însă nu este o idee bună să o faci prin comparaţie cu greşelile altora. Acest lucru nu îţi arată adevărata valoare, aşa că dacă cineva te laudă, spune-i adevărul şi vei fi şi mai apreciată. Apar oportunităţi de a evolua în carieră, dar poţi întâmpina şi dificultăţi în obţinerea lor. Nu va fi uşor!

GEMENI

Luna decembrie va fi una extrem de agitată pentru tine, în special în cea de-a doua jumătate a ei. Trebuie să laşi totul în regulă înainte de Sărbători, aşa că volumul de muncă se măreşte. Din fericire, vei primi impulsul de care ai nevoie, sub formă de primă sau cadouri de Crăciun. Pe lângă concentrarea şi responsabilitatea de care trebuie să dai dovadă, mai există şi momente armonioase şi calde.

RAC

Nu vor cădea bani din cer luna aceasta, însă ei vor veni cu toate că trebuie să munceşti mult pentru ei. Traversezi o perioadă favorabilă în carieră, şi cu toate că nu pare aşa, rezultatul se va vedea la final. Ai parte de urcuşuri şi coborâşuri care mai de care mai bruşte, însă au şi ele rolul de a te aduce cu picioarele pe pământ când începi să te deconectezi. Unele native pot fi tentate să facă unele schimbări pe plan profesional chiar la final de an. Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: bani Horoscop zodie decembrie
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close