Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul pe trei luni. Ce au pregătit astrele pentru perioada următoare

Horoscopul pe trei luni. Ce au pregătit astrele pentru perioada următoare

Horoscopul pe trei luni. Ce au pregătit astrele pentru perioada următoare
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
18 Ian 2018   •   17:25

Astrele ne dezvăluie care va fi viitorul zodiilor în următoarele luni. Unele zodii vor avea succes, însă altele vor avea numai ghinion.

BERBEC:
Berbecii vor avea parte de o perioadă extraordinară din punct de vedere amoros. Vor face o schimbare radicală în viață lor și vor avea parte doar de lucruri bune în următoarele trei luni.

TAUR:
Nativii născuți sub acest semn zodiacal vor avea o viață intimă extrem de activă și vor sări din floare în floare. Vor fi capabili să-și îndeplinească toate fanteziile.

GEMENI:
Acești nativi sunt extrem de pretențioși când vine vorba despre dragoste și de aceea, va dura ceva până își vor găsi persoana potrivită pentru că au impresia că nimeni nu este potrivit pentru ei. Nu ar trebui să renunțe.

RAC:
Următoarele trei luni vor fi extrem de productive pentru raci. Vor avea multe câștiguri din punct de vedere profesional, dar și sentimental. Vor căpăta mai multă încredere în ei.

LEU:
Leii ar trebui să mai lase la o parte din temeri pentru că nu este benefic pentru ei. Ar fi bine să iasă din zona lor de confort și să-și trăiască cu mai multă bucurie viață.

FECIOARA:
Fecioarele sunt interesate de o nouă relație. Acești nativi vor avea o dorința arzătoare de a cunoaște oameni noi și de experimenta cât mai multe lucruri noi.

BALANȚĂ:
Balanțele ar trebui să lase trecutul în urmă și să îndrepte tot ce au greșit. fie că vor începe o viață nouă, fie că își vor schimba locuința, va fi un nou început pentru balanțe.

SCORPION:
Este posibil ca în următoarele trei luni să aibă parte de momente neplăcute în familie sau la locul de muncă. Este vorba despre o ceartă gravă care se va ivi tot din cauza lor și din cauza impulsivitățîi lor.

SĂGETĂTOR:
Acești nativi ar putea fi tentați să reaprindă flacăra iubirii din trecut, însă își vor da seama că ciorba reîncălzită nu este bună. Vor avea de suferit la fel de mult cum au avut și în trecut.

CAPRICORN:
Iubirea nu va fi de partea acestor nativi în următoarele trei luni pentru că munca este mai importantă pentru capricorni. Ca și până acum, se vor concentra asupra serviciului și nu vor avea timp de dragoste, informează bzi.ro.

VĂRSĂTOR:
Acești nativi sunt relaxați și uneori cam delăsători, însă, în următoarele luni totul se va schimba pentru că ceva îi va da peste cap. Se vor deschide emoțional în față cuiva și vor trăi experiențe de neuitat.

PEȘTI:
Acești nativi ar trebui să se pregătească pentru că vor avea trei luni intense din punct de vedere sentimental. Vor trăi o nouă poveste de dragoste și vor avea parte de toată dragostea din lume

×
Subiecte în articol: Horoscop pregatire astre
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close