Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul săptămânii 17-23 noiembrie 2017 - Fecioarele au o perioadă foarte bună!

Horoscopul săptămânii 17-23 noiembrie 2017 - Fecioarele au o perioadă foarte bună!

Horoscopul săptămânii 17-23 noiembrie 2017 - Fecioarele au o perioadă foarte bună!
17 Noi 2017   •   16:26

Astrele au vești bune pentru câteva dintre zodii. Săptămâna aduce vești îmbucurătoare pentru fecioare, vărsători și capricorni. 

Berbec

Au o dispoziţie schimbătoare. Astrele le pot afecta sănătatea. Ameninţarea pierderii locului de muncă este încă iminentă, aşa că, dacă pot, le-aş sugera un concediu, chiar medical, care să le ţină departe de conflicte. Evitând neînțelegerile de la serviciu, rămân cele domestice şi iar nu e bine, deci trebuie să fie mai atente cum se manifestă la nivel relațional.

Taur

Pare că una discută şi alta se întâmplă. Pot intra în discuţii pe care să nu le priceapă sau al căror mesaj să fie distorsionat. Din fericire, nu este afectat segmentul financiar. Dau măsura flerului lor financiar, dar să fie atente, căci sunt oportunităţi care le pot scăpa printre degete. Este posibil să aibă dureri de articulații și stări de somnolență.

Gemeni

Vor susţine proiecte aparent irealizabile. Viziunea progresistă a anumitor lucruri le poate aduce recunoaşterea talentelor lor. Primesc o veste care vizează obţinerea unui act de proprietate. De asemenea, se pot bucura de aprecierea prietenilor şi a oamenilor din mediile în care trăiesc şi muncesc.

Rac

Să fie atente la o mică dispută la serviciu!  Se trezesc în mijlocul unui scandal creat artificial, deci să nu dea curs provocărilor și să ia lucrurile așa cum sunt. Pe doamnele care au o problemă de sănătate şi sunt programate pentru o intervenţie chirurgicală, le-aş sfătui să o amâne, asta în cazul în care nu este ceva ce ţine de urgenţă.

Leu

Sunt decise să facă o curăţenie generală în ograda sentimentală. Au mare încredere în ele însele. Dacă ne gândim la orgoliulul lor, ar putea avea surprize. O supraestimare a ceea ce sunt sau a ceea ce fac le poate aduce în postura de perdante, deoarece cineva, care este de mult timp cu ochii pe ele, le va sufla de sub nas un un post. Saturn arată că au duşmani vechi.

Continuarea AICI. 

×
Subiecte în articol: Horoscop fecioara vesti bune saptamana
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close