Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOPUL săptămânii 19 - 25 august: Intrăm în sezonul FECIOAREI. Schimbări mari pentru zodii

HOROSCOPUL săptămânii 19 - 25 august: Intrăm în sezonul FECIOAREI. Schimbări mari pentru zodii

HOROSCOPUL săptămânii 19 - 25 august: Intrăm în sezonul FECIOAREI. Schimbări mari pentru zodii
20 Aug 2019   •   10:28

HOROSCOPUL saptamanii 19 - 25 august 2019 aduce schimbari mari pentru semnele zodiacale.

HOROSCOP BERBEC - Este o saptamana puternica, perfecta pentru a-ti pune la punct rutina zilnica, pentru a face planuri de viitor si pentru a-ti imbunatati viata. Primesti energie creativa si ar putea aparea o noua relatie romantica la orizont. Ai puterea de a inata noi tehnici de lucru in aceasta saptamana.

HOROSCOP TAUR - Te simti mai expresiva si mai inspirata ca niciodata, asa ca trebuie sa te concentrezi asupra activitatilor care te fac sa te simti vie. Ii poti cuceri pe toti cei din jur. Renunta la anxietate si lasa copilul din tine sa se joace. 

HOROSCOP GEMENI - Acasa este inima ta, in special in aceasta saptamana. Invita-ti prietenii acasa si bucura-te de confortul pe care ti-l ofera. Ai energie si esti pregatita pentru perioada frumoasa care incepe. 

HOROSCOP RAC - Esti articulata si silitoare in aceasta saptamana. Este perioada perfecta pentru interviuri la job, pentru a finaliza proiecte ce presupun scrisul, pentru a-ti face prieteni si pentru a-ti stimula imaginatia. Viata sentimentala devine mai condimentata.

Continuarea AICI.

 

 

×
Subiecte în articol: zodii Horoscop fecioara
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close