Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul săptămânii 28 iunie - 4 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Trei zodii dau lovitura în sectorul financiar în noua săptămână

Horoscopul săptămânii 28 iunie - 4 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Trei zodii dau lovitura în sectorul financiar în noua săptămână

Avem de parcurs o săptămână specială. Prima jumătate a săptămânii ne invită să cântărim foarte atent informațiile și să rezistăm tentației de a exagera adevărul. A doua jumătate a săptămânii ne face însă foarte harnici și foarte practici așa încât pot veni și rezultatele.

Horoscopul săptămânii 28 iunie - 4 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Trei zodii dau lovitura în sectorul financiar în noua săptămână
de Gabriel Dano    |    27 Iun 2021   •   09:30

28 iunie - 4 iulie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Atenție! Luni, dar mai ales marți și miercuri pot fi puțin confuzi, informațiile se vor bate cap în cap sau poziția lor este una delicată, nu știu cum să anunțe, cum să-și exprime o idee, o opinie față de o persoană sau față de o situație. Și pot fi tentați să amâne un pic spunerea adevărului sau să fie un pic delicată asumarea unor consecințe dacă sunt până la capăt sinceri. În weekend, harnici.

28 iunie - 4 iulie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Săptămâna începe foarte bine, au putere, sunt în vervă, sunt și foarte sociali, mai ales marți și miercuri, dar vești de la prieteni care nu le prea pică bine. Fie tot felul de comentarii pe care le aud, fie au sentimentul că prieteniile lor nu îi conduc pe un drum foarte bun sau sunt nevoiți fie să dreagă greșelile altora, fie să participe la evenimente și situații care le consumă prea mult timp și energie. De aceea, sunt mai retrași în a doua parte a săptămânii și își rezolvă treburile personale.

28 iunie - 4 iulie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

O săptămână în forță cu multe decizii, cu claritate, iau hotărâri, își văd de treaba lor și pot face lucruri grozave dacă se concentrează, în special marți și miercuri. Tocmai pentru că toată lumea e confuză sau nu știe cum să se descurce. Mintea lor isteață reușește să găsească soluții acolo unde nimeni nu vede și chiar să împace oamenii între ei. De aceea, culeg lauri, mai ales joi și vineri, de pe urma eforturilor depuse.

28 iunie - 4 iulie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci săptămâna începe cu o preocupare mai ales pentru aspectele juridice. Vești de tot felul - nu toate sunt foarte clare și foarte limpezi, dar și la felul în care ei comunică trebuie să fie foarte atenți pentru a se asigura că alții le-au înțeles mesajul. Există acest sentiment de confuzie, marți și miercuri. Joi și vineri, zile foarte bune, au energie, au vervă. De aceea, pot să-și apere punctul de vedere sau să se lupte pentru dreptatea lor.

28 iunie - 4 iulie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Leii sunt atenți la imaginea lor publică, mai ales la relațiile lor, Sunt foarte concentrați mai ales pe ce primesc de la oamenii cu care colaborează. Pot exista dispute cu apropiații, mai ales dacă ei se simt trădați într-un fel sau altul. Explicațiile continuă apoi și vineri și sâmbătă în noile idei de dreptate și adevăr. În weekend au tot felul de lucruri de rezolvat.

28 iunie - 4 iulie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Fecioarele muncesc încă de luni și o fac foarte bine, sub patronnajul unor norme, reguli și legi. Ziua de miercuri se anunță delicată, trebuie să fie atenți să fie empatice cu oamenii cu care comunică pentru a se asigura că înțeleg bine ce se întâmplă. În weekend, călătorii.

28 iunie - 4 iulie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanță

Sunt într-o dispoziție bună, luni. Marți și miercuri, zile un pic mai delicate, mai ales dacă sunt nevoite să dreagă ce au greșit alții sau să facă în locul altora. Sau să sprijine și să dădăcească prea mult pe alții. În tot cazul, sunt aspecte de dedicare și de sacrificiu, dar s-ar putea să li se pară incorect să facă lucrul altora. Miercuri și joi, zile destul de tensionate, dar lucrurile se dreg vineri și sâmbătă.

28 iunie - 4 iulie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Sunt concentrați la interesul lor, luni. Toată săptămâna decurge în așa fel încât ce au ca țintă în agenda lor să fie bifat. Zilele dedicate de marți și miercuri pot aduce răniri în orgoliu, mai ales dacă oamenii importanți sau de care depind îi obligă să-și modeleze comportamentul, să fie mai atenți la gesturi și la cuvinte. Lucrurile sunt mai bune joi și vineri, dar și sâmbătă.

28 iunie - 4 iulie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

O săptămână care le cere mai multe compasiune și grijă, atât pentru propria persoană și pentru sănătatea lor, cât și pentru armonia casei și a persoanelor cu care sunt în casă. Centrul interesului mai ales în prima parte a săptămânii este căminul și confortul. Pentru joi și vineri, sunt din nou în formă, sunt exuberanți și socializează ușor.

28 iunie - 4 iulie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Au interes pentru bani, dar săptămâna le aduce mai mult vorbe. Mercur nu mai este retrograd, dar acum decantează tot ce au discutat în ultimele trei săptămâni. Marți și miercuri sunt zile tensionate din cauza modului de rezolvare a unor lucruri. Finalul de săptămână, în sânul familie. 

28 iunie - 4 iulie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, banii sunt de interes în această săptămână și exact cu ei au de furcă, marți și miercuri. Fie cheltuie imprudent, fie au făcut deja aceste cheltuieli. Munca, de asemenea, este costisitoare, mai ales dacă trebuie să achiziționeze ceva. Joi și vineri sunt zile de discuție, dar mintea le sclipește și pot avea niște soluții foarte îndrăznețe sau renunță la o treabă care devine mult prea costisitoare și neplăcută pentru ei.

28 iunie - 4 iulie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Pești

Foarte bună concentrare, mai ales marți și miercuri asupra propriei persoane, dar sub imperiul unor emoții negative. Diverse situații care se creează ajută Peștii să se întrebe dacă e ceva toxic acolo pentru ei - în relații, în activitate, în acțiuni. Dacă fac bine sau nu fac bine pentru ei. De aceea, sunt foarte pragmatici și foarte raționali, foarte lucizi în legătură cu resursele lor, cu sănătatea lor, unde o investesc, cu cine petrec timpul, ce muncesc, cum muncesc. În weekend sunt la fel de pragmatici și pot face schimbări în stilul de viață.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camela Pătrășcanu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close