Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul săptămânii 6 iulie - 12 iulie 2018. Taurii vor avea o perioadă bună pentru relațiile persoanel. Leii vor avea succes financiar

Horoscopul săptămânii 6 iulie - 12 iulie 2018. Taurii vor avea o perioadă bună pentru relațiile persoanel. Leii vor avea succes financiar

Horoscopul săptămânii 6 iulie - 12 iulie 2018. Taurii vor avea o perioadă bună pentru relațiile persoanel. Leii vor avea succes financiar
06 Iul 2018   •   17:25

Descoperă ce ţi se pregăteşte în perioada următoare, în ceea ce priveşte dragostea, banii sau sănătatea ta şi vezi ce poţi face pentru a atrage norocul de partea ta. 

 

Berbec

Se pare că o să rămâneți fără sprijin suplimentar astral, ceea ce înseamnă că nu veți avea practic o planetă călăuzitoare care ar putea ajuta la rezolvarea problemelor presante. Veți beneficia de consolidare în viața personală și sentimentală. Nu renunțați la ceea ce-și dorește inima, în ciuda opiniilor contradictorii ale altora, este foarte posibil ca ei să fie doar invidioși.

Taur

Perioada poate fi reușită în ceea ce privește relațiile personale, căci cele mai frumoase sentimente nu vor fi aleatorii, ci vor fi însoțite de un răspuns puternic, care depinde de voi. Încrederea în sine și un nivel ridicat de adaptabilitate vor fi cheia victoriei acestei săptămâni. Acum, respectarea strictă a principiilor ar trebui să fie dată deoparte, căci nu ajută.

Gemeni

Va exista o anumită ocazie de a nu pierde speranțe pentru împlinirea de idealuri. Nu neglijați așadar acele lucruri care au fost întotdeauna considerate ca fiind prețioase pentru voi. De asemenea, ar trebui să încercați să nu urmăriți ideile mulțimii, deoarece este mult mai important ce anume credeți voi despre un anumit fenomen sau eveniment.

Rac

Perioada este ideală pentru orice fel de schimbări personale. Este mai bine să vă deschideți lumii, sperând că lumea va face același lucru pentru voi. Nu stați în așteptarea răspunsului cuiva și nu transferați altora inițiativa, altfel situația va scăpa de sub control. Acesta este un moment puternic, menit să vă dinamizeze.

Leu

Dacă apare în cale o oportunitate, nu există o scurtătură directă pentru a o folosi, ci necesită un efort în timp. Deocamdată, la locul de muncă este probabilă o creștere a profitului sau un bonus de performanță a eforturilor trecute. În ceea ce privește sfera relațiilor personale, va trebui să acționați de două ori mai cu forță, dar numai dacă încercați să schimbați totul în bine.

Continuarea aici.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodii astre
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close